Dana Săvuică şi-a întins pielea gâtului, după divorţ

22-23-vedete-dana-savuica.jpg

Dana Săvuică arată perfect, la cei 46 de ani ai săi
Citeste tot despre: 

La cinci luni de la divorţul de afaceristul Răzvan Stanciu, Danei Săvuică (46 de ani) îi merge bine din toate punctele de vedere.

Mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, vedeta pare că a renăscut. Peste trei luni se mută în casă nouă, Julie, fiica sa, fiind deja pe picioarele ei. Iar mai nou a trecut pe la cabinetul medicului estetician: ”Sunt foarte fericită. Fiica mea stă în apartamentul ei, are maşină, s-a angajat la o companie şi are banii ei. Peste trei luni urmează să mă mut şi eu în casă nouă, dar deocamdată se construieşte. O voi inaugura la jumătatea verii. Şi din punct de vedere estetic am făcut o  schimbare. Mi-am «întărit» gâtul, am făcut un lifting cu fire resorbabile pentru a-l întineri. Puteţi vedea imaginile pe blogul meu. Tot acolo am postat şi fotografii din călătoriile mele”, ne-a spus Dana Săvuică.

Loading...

Citește și

  • dana savuica

    Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

  • dana savuica sot

    Un divorț anticipat de toată lumea, dar recunoscut de protagoniști abia la o lună după consumarea faptelor. Dana Săvuică a vrut, conform spuselor soțului ei, să redevină o femeie liberă. S-a întâmplat simplu, la notar, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au o fiică de 22 de ani, așadar nu s-a pus problema custodiei. Lucrurile au fost puțin mai complicate când a venit rândul împărțirii averii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1