Dana Săvuică, desfiinţată pentru această ţinută! Pe vremuri făcea istorie în Playboy

dana.jpg

dana savuica trofeu bau iulia albu
Dana Săvuică a dezamăgit-o pe Iulia Albu, care i-a dat un trofeu "Bau"
Foto: arhivă personală

S-a dus perioada de glorie a Danei Săvuică, cel puţin din punct de vedere vestimentar! Iulia Albu i-a analizat ultima apariţie şi a admirat puţine lucruri la ea. Într-un final a catalogat prezenţa blondei la un eveniment monden drept una banală, motiv pentru care i-a dat un trofeu "Bau".

Iulia Albu le cere vedetelor să mai mai atente atunci când ies din casă, aşa că le analizează la sânge ţinutele pe care acestea la afişează la evenimentele mondene. Ultima apariţie a Danei Săvuică a fost aporape de un dezastru total, iar rfashion-criticul nu a putut să nu-i reamintească blondei că este totuşi prima româncă ce a pozat goală pentru coperta unei celebre reviste dedicate sexului puternic. 

savuica.jpg

dana savuica trofeu bau iulia albu
Vedeta a încercat un look tineresc, care nu prea a fost pe gustul criticilor de modă
Foto: arhivă personală

"Îmi place ce a făcut, Dana, îmi place cum poartă aceste încălţări, le poartă cu şosete, asta este un lucru bun. Bravo, Dana, felicitări! Păcat că a stricat cu restul ţinutei. Nu, nu-mi place nici blaizerul, din păcate, nu-mi place nici poşetuţa pentru pinguini pe care o poartă în bandulieră, nu-mi place nici acel corset-top peste un t-shirt, nu ştiu dacă este un imprimeu sau sunt două piese suprapuse, nu-mi place nici faptul că nu are părul niciodată vopsit proaspăt. Totuşi, Dana Săvuică este prima coperta Playboy din România. A făcut istorie, din punctul meu de vedere, doar din acest punct de vedere, dar este, totuşi, o realizare destul de mare, iar eu vreau să văd ceva din partea ei. Notă mea pentru Dana Săvuică este BAU", a notat Iulia Albu zilele trecute la rubrica ei săprtămânală de la "Wowbiz".  

Dana Săvuică a pozat pe coperta primei reviste Playboy în noiembrie 1999, atunci când avea 29 de ani. Acum, vedeta are 47 de ani. Blonda a divorţat de Răzvan Stanciu, în 2015, după 20 de ani de mariaj şi nu şi-a asumat public nicio altă relaţie.

Loading...

Citește și

  • dana savuica

    Decizia Danei Săvuică de a se separa de Răzvan Stanciu după un mariaj de 25 de ani a surprins pe multe lume. Cei doi au divorţat la finele lui 2015 la notar, iar motivele care au făcut-o pe frumoasa blondă să pună punct căsătoriei sunt ştiute numai de cei doi foşti soţi. La 11 luni de la acel moment, Dana Săvuică este stăpână pe situaţie, s-a implicat în multe proiecte care îi ţin mintea ocupată, este deschisă provocărilor şi călătoreşte foarte mult. Numai anul acesta a bifat şapte destinaţii!

  • Are 47 de ani, a divorţat de Răzvan Stanciu la începutul anului 2016, aşa că în ultima vreme Dana Săvuică s-a ocupat strict de carieră şi de fizicul ei.

  • dana savuica razvan stanciu declaratii divort

    Zvonurile privind divorţul Danei Săvuică au devenit o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat pentru Click! că s-a separat oficial în decembrie de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj. Soţul vedetei ne-a acordat şi el, în exclusivitate, un interviu în care a vorbit despre ce simte acum când s-a încheiat un capitol important din viaţa lui, dar şi despre ce aşteptări are de când a devenit din nou burlac.

  • S-a mutat în casă nouă, şi-a amenajat un loc special de luat masa, are o bucătărie complet utilată, asta deşi nu găteşte. Se rezumă la salate şi la semipreparate. Cu toate acestea, până la urmă, Dana Săvuică mănâncă numai bunătăţi şi are o viziune interesantă asupra alimentaţiei.