Dana Rogoz, «scoasă din pepeni» de fane: «Nu sunteți atotștiutoare»

dana_rogoz.jpg

dana rogoz
Dana Rogoz le-a răspuns celor care au criticat-o
Foto: arhivă personală

De obicei, Dana Rogoz are o atitudine împăciuitoare, nu este genul de vedetă care să se remarce prin scandaluri, ci, mai degrabă, prin viața de familie senină și liniștită și proiectele pe plan profesional. Cu toate acestea, orice om, oricât de calm ar fi, are momentele sale în care este "scos din pepeni".

Subiectul dezbătut pe pagina de Facebook a Danei a fost alăptarea. Actrița i-a putut oferi lapte matern fiului său doar până când acesta a împlinit un an și trei luni. Din acel moment, laptele a dispărut, dar nici Vlad nu a mai insistat prea tare. Fanii i-au "sărit în cap" și au început să-i scrie numeroase mesaje în care o condamnau că a apelat la laptele praf și că a renunțat la alăptat, deși Dana a specificat că încurajează această practică.

"Doamne, am lipsit puțin și văd că s-au încins spiritele. Înțeleg ca unele mame, în loc să aprecieze faptul că încurajez alăptarea, sunt mai tare dezamăgite de faptul că nu am făcut-o și după 1 an și 3 luni. Sunt multe cauze care pot interveni. Nu îmi spuneți mie asta, care am trecut pe perioada alăptării prin moartea tatălui. Să vedeți atunci cum influențează asta alăptarea! Înșirați o serie de argumente rigide, fără să luați în calcul că mama și copilul sunt UNICI! Și povestea/ relația dintre ei (implicit și cea a alăptării) e unică și ea. Am spus-o și o repet: înverșunarea cu care transmiteți mesajele pro-alaptare pot avea de multe ori exact efectul opus! Puneți presiune pe alte mame, care considera ca nu vor atinge niciodată «perfecțiunea-alăptării», așa cum este ea descrisă de voi la 1 lună, 1 an sau 3 ani. Relaxați-vă și înțelegeți că nu sunteți atotștiutoare. Și cred că ajut mai multe mame vorbind din experiența personală, decât ca o «persoană publică model" care da cu copy/paste din «manualele alăptării»", a scris vedeta pe pagina ei de Facebook, încercând astfel să stopeze replicile scandaloase care se iscaseră de o parte și de alta a taberelor pro și contra Dana.

Loading...

Citește și

 • Dana Rogoz şi-a şocat fanii, marţi dimineaţă, când a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care îşi arată buza spartă.

 • dana rogoz nunta

  Dana Rogoz a sărbătorit joi, 14 iulie, patru ani de când s-a căsătorit cu regizorul Radu Dragomir. Ea a marcat momentul printr-o scurtă excursie la Sinaia, alături de soțul ei și de fiul lor Vlad, în vârstă de doi ani.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz (30 de ani) are un trup de adolescentă. Chiar dacă este mama unui băiețel de doi ani, frumoasa Abramburica este într-o formă maximă. Mereu ocupată cu blogul, familia, teatrul sau cu diversele activități din lumea mondenă, cum ar fi evenimentele, Dana își face timp și pentru a avea grijă de ea.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz (30 de ani) este o femeie ocupată. Se ocupă cu succes atât de viața personală, cât și de cea profesională. Este mereu alături de Vlad, fiul său de doi ani, cu care își petrece cât de mult timp poate și cu care face lucruri normale, cum ar fi mersul la dentist sau vopsitul ouălor de Paște, dar se ocupă și de carieră: este actriță, bloggeriță de succes, dar și femeie de afaceri.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz este o femeie împlinită pe toate planurile. Arte un copil simpatic și sănătos, un soț care o iubește și o carieră înfloritoare. Este un adevărat model pentru fetele care îi urmăresc blogul în care documentează ținute dintre cele mai moderne, dar și povești din viața ei de zi cu zi.

 • dana rogoz

  Dana Rogoz (30 de ani) se numără printre vedetele din România care preferă să fie discrete în ceea ce privește aparițiile publice. Pe rețelele sociale păstrează o imagine cuminte și la locul ei. Fanii o apreciază pentru acest lucru, însă nu o condamnă nici atunci când este îndrăzneață.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1