Dana Rogoz, mesaj emoționant la un an de la decesul tatălui ei

dana_rogoz_tata.jpg

dana rogoz deces tata moarte
Dana Rogoz, pe vremea când era fericită alături de tatăl ei
Foto: Arhivă personală

Duminică (10 mai), la împlinirea unui an de la decesul tatălui ei, Dana Rogoz (29 de ani) și-a amintit cu tristețe de părintele ei, care s-a stins din viață după o lungă suferință.

Actrița trece prin momente de tristețe profundă. Dana Rogoz a publicat, pe blogul personal, câteva rânduri care vorbesc de la sine.

"Azi, de Ziua Tatălui, se împlineşte 1 an de când tatăl meu a murit. Abia 1 an… E ciudat cum 1 an cu Vlad (n.r. fiul vedetei) a trecut fantastic de repede, iar acelaşi ani fără tată, incredibil de greu. Mi-e foarte dor. Şi a trecut doar 1 an, cine ştie câţi vor mai fi fără el, ci doar cu amintirile legate de el şi acest dor chinuitor.
Nu am sărbătorit niciodată Ziua Tatălui. Nici nu am ştiut că există. Doar anul acesta, acum câteva săptămâni când am început să îmi fac programul pe luna mai, am văzut că pe dată de 10 era deja o steluţa în agenda telefonului meu. Pe 10 mai?! Imposibil să îmi fi programat ceva… Nu prea mai am cum să uit această dată, 10 Mai, când Vlad împlinea fix 10 săptămâni…Deschid agenda şi văd că de fapt telefonul mă anunţă din timp că atunci se sărbătoreşte Ziua Tatălui. Ironic, nu?

Am foarte multe regrete când vine vorba de tata, mă gândesc într-una la ele. Regret că Vlad nu va mai avea nicio amintire cu el. Regret extrem de tare că el nu s-a putut bucura de postura de bunic. O văd pe mama mea când se întâlneşte cu Vlad că e fericită cum nu am mai văzut-o niciodată în viaţă. Şi ştiu că s-ar fi bucurat şi el enorm de Vlad şi de următorii nepoţi.
La prima vizită acasă după ieşirea din maternitate, i-a adus lui Vlad cadou nişte hăinuţe, iar mie un parfum. M-a impresionat că s-a gândit şi la mine în acel moment. În primele 2 luni cât a apucat să îl vadă pe Vlad, venea la mine acasă şi îl plimba cel puţin o oră, pe umăr, cântându-I în franceză acelaşi cântec pe care mi-au spus fraţii că mi-l cânta şi mie.
Regret că mă gândesc mai mult la el acum, când nu mai e, în fiecare zi, de cât o făceam înainte, când trăia. Ar fi trebuit să îl sun mai des, să îl văd mai des. Regret că nu am mai multe poze cu el. Şi uneori mă gândesc că ar fi trebuit să îi fi spus altceva în ultimele clipe, când discursul meu era extrem de ezitant, de teamă să nu îl sperii în vreun fel.
Ieri vorbeam cu Radu în maşină, când am plecat de la parastas, că regret că nu a apucat să mă vadă în spectacolul de la Godot, unde el mergea deseori. Cred că i-ar fi plăcut de mine şi ar fi dost mândru. O să joc în seară această pentru el, ca un cadou, de Ziua Tatălui. Ce păcat.
Pozele sunt de la ultima noastră vacanţă împreună, când am mers la cu cortul la pescuit la Dunăre, când eu eram însărcinată în 5 luni jumate",
a scris Dana Rogoz, pe blogul personal.

dana_mare.jpg

dana rogoz deces tata moarte
Actrița, într-un moment de nostalgie
Foto: Arhivă personală

 

Anul trecut, tatăl vedetei s-a stins din viață, la vârsta de 60 de ani, după o luptă grea cu leucemia. Decesul lui Ion Alexandru Rogoz a lăsat multă durere în inima Danei Rogoz, care atunci abia devenise mămică.

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Radu Dragomir (46 de ani). Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani și au împreună un fiu, Vlad Luca, în vârstă de 1 an.

dana_r.jpg

dana rogoz deces tata moarte
Dana Rogoz petrece foarte mult timp alături de fiul ei
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și