Dana Rogoz, mamă pentru a doua oară? «Noi doi părinți»

dana.jpg

foto
Dana Rogoz și soțul, alături de singurul lor copil, Vlad
Foto:Arhivă personală

Dana Rogoz este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o carieră aflată în plină ascensiune, se ocupă de proiectele personae, scrie frecvent pe un bog despre aventurile ei și ale familiei, iar, mai presus de orice, este o mămică fericită

Dana Rogoz îi ține la curent cu cele mai noi vești pe admiratorii ei prin intermediul blogului pe care îl deține. Aici, ea povestește atât despre experiențele profesionale prin care trece, cât și despre viața de familie și despre valorile în funcție de care îți orientează existența.

Recent, Dana a încărcat o fotografie care a stârnit controverse în rândul prietenilor săi virtuali. Aflată într-o vacanță exotică în îndepărtatul Vietnam, ea a pozat alături de soțul ei într-o ipostază care lăsat de înțeles faptul că așteaptă venirea pe lume a încă unui copil, un frățior sau o surioară pentru Vlad, fiul ei. Mai mut decât atât, imaginea a fost însoțită de un mesaj care nu a făcut altceva decât să sporească misterul. "Și o fotografie cu noi doi.# părinți", au fost cuvintele care au stârnit curiozitatea fanilor care s-au grăbit să îi transmită mesaje în care au întrebat-o dacă va deveni mamă pentru a doua oară. 

fotoZoom
Dana Rogoz, în vacanță cu soțul și fiul în exoticul Vietnam
Foto:Arhivă personală

Dana nu a răspuns întrebărilor despre o posibilă sarcină, preferând să se bucure de ce a mai rămas din vacanța sa, nu să lămurească zvonurile care circulă în spațiul virtual. 

Dana Rogoz s-a făcut remarcată de la o vârstă relativ fragedă grație personajului Abramburica. Actrița s-a căsătorit cu Radu Dragomir în iulie 2012 și este mama unui băiețel, în vârstă de patru ani, pe nume Vlad. 

 

Aici puteți citi jurnalul de călătorie al Danei Rogoz 

loading...
Loading...

Citește și