Dana Rogoz, de la 38 de grade Celsius la zăpadă într-o singură zi. ”În șemineu arde focul”

dana-rogoz-iarna.jpg

dana rogoz si fiul ei in california
Dana și fiul ei se bucură de zăpadă în plină vară
foto: arhivă personală

Dana Rogoz (33 de ani) și- început devreme vacanța vara aceasta, constrânsă de faptul că se anunță o perioadă foarte încărcată din punct de vedere profesional pentru ea și soțul ei, Radu Dragomir. Cei doi l-au luat pe fiul lor în vârstă de cinci ani și au plecat în SUA, unde și-au propus să vadă cât mai multe locuri.

Așa se face că miercuri, după ce au plecat din însoritul Las Vegas, Dana și Radu au ajuns în mijlocul unui peisaj hibernal, cu zăpadă, oameni pe schiuri și vin fiert în fața unui șemineu în care ardea focul.

”Am plecat din Las Vegas, unde ziua erau 38 de grade - Real Feel 40, și am ajuns în Mammoth Lakes, California, unde acum sunt 7 grade, Real Feel 5. E incredibil! Se schiază în iulie! Iar eu vă scriu de lângă un șemineu în care arde focul, cu un pahar de vin roșu”, a scris Dana pe pagina personală de Facebook, în dreptul unor imagini în care pare să se bucure de zăpadă împreună cu fiul ei.

dana-rogoz-las-vegas.jpg

dana rogoz si fiul ei in las vegas
Cu numai o zi înainte, Dana Rogoz și fiul ei făceau cu greu față caniculei din Las Vegas
foto: arhivă personală

 

Artista a mai povestit un episod amuzant din vacanța americană, legat de consumul de alcool. Cum vedeta nu-și arată deloc vârsta, iar în SUA consumul de alcool este interzis tinerilor sub 21 de ani, Dana a fost nevoită să arate de mai multe ori pașaportul ca să obțină un pahar de vin.

 

Citește și:

Cât alcool bea pe zi Regina Marii Britanii. Ai nevoie de ficat bun să-i faci față!

Vedetele au plecat în vacanțe de mii de euro după ce au muncit tot anul

Loading...

Citește și

  • dana rogoz

    Actriță de teatru, blogger de fashion, creatoarea unui brand de genți și tricouri, dar în primul rând mama unui puști de patru ani, Dana Rogoz (32 de ani) are, cu siguranță, o viață plină. Greu de crezut că poate jongla cu toate sarcinile unei zile fără alt ajutor decât cel venit din partea soțului ei, și totuși vedeta a reușit să se descurce până acum fără ajutorul unei bone.

  • Este cu siguranță ceva în aer! După ce și Andreea Bălan a povestit de curând că a fost internată în spital alături de micuța ei, Ella, din cauza unui virus, Dana Rogoz a dezvăluit, de asemenea, că și băiețelul ei a făcut vizite pe la doctori, chiar când se aflau în vacanță. Dana s-a speriat și l-a dus pe Vlad imediat la spital, deoarece micuțul avea febră mare. Într-un final problema s-a rezolvat și băiețelul se simte bine, însă vedeta a susținut că pentru ea nu a fost un moment deloc ușor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1