Dana Rogoz a ciocnit ouăle de Paște într-un hotel. Ce surpriză i-au făcut soțul și fiul ei

dana-rogoz-copii.jpg

dana rogoz si cei doi copii ai ei
Dana Rogoz a ciocnit ouă de Paște cu cei doi copii ai ei, Vlad și Lia
foto: arhiva personală/Facebook

Dana Rogoz (35 de ani) a sărbătorit anul acesta Paștele departe de casă, dar nu și departe de familia ei frumoasă. Actrița se află zilele acestea în Bratislava, împreună cu fiica ei, pentru filmările la un lungmetraj. Ca să nu petreacă sărbătorile singură, soțul ei, regizorul Radu Dragomir a venit în vizită împreună cu fiul lor cel mare, iar în bagaj au pus și câteva ouă vopsite.

Obligațiile profesionale nu au împiedicat-o pe Dana Rogoz să sărbătorească Paștele așa cum se cuvine, în camera de hotel din Bratislava, Slovacia, casa ei pentru zilele în care filmează pentru un lungmetraj.

Actrița a fost vizitată de soțul și de fiul ei mai mare, care i-au adus ouă vopsite și cozonac. Dana a împărtășit cu fanii ei bucuria revederii din noaptea de Înviere.

”Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici - spre marea surprindere a lui Vlad - și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, le-a urat Dana fanilor ei pe pagina personală de Facebook, unde a postat câteva imagini adorabile cu cei doi copii ai ei ciocnind ouăle.

radu-dragomir-fiu.jpg

radu dragomir ciocneste oua cu fiul sau
Dana Rogoz a fost vizitată de soțul și de fiul ei la Bratislava, de Paște
foto: arhiva personală/Facebook

 

Dana Rogoz, în Slovacia cu fiica ei de nici un an

Dana Rogoz a pornit din nou către Slovacia la sfârșitul lunii aprilie, alături de fetița ei, Lia, care va împlini un an luna aceasta.

La fel ca dățile trecute, mămica Dana a plecat încărcată cu bagaje și căruciorul micuței, iar despărțirea de Vlad, care a rămas acasă cu tatăl lui, a fost emoționantă. Chiar dacă a promis că această deplasare va fi una scurtă, Dana a a fost nevoită să petreacă totuși Paștele în Slovacia.

Loading...