Dana Rogoz are o casă de vis! Imagini din interior

dana_main.jpg

dana rogoz casa radu dragomir
Renovarea casei a fost anevoioasă, dar actrița se bucură din plin de rezultate
Foto: danarogoz.one.ro

Fosta Abramburica și-a văzut visul împlinit. Dana Rogoz (30 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir (46 de ani), au cumpărat o casă veche, în urmă cu trei ani și jumătate. Construcția datează din 1900, așa că actrița și partenerul ei de viață s-au pus pe treabă. Și-au făcut propriul cuibușor de vis pentru ei, dar și pentru micuțul lor, Vlad Luca (2 ani). Acum, Dana și-a renovat mansarda, care pare scoasă din filmele de vechiului Hollywood. „Bijuteria imobiliară” nu e gata, dar arată deja extraordinar.

„Iarna trecută ningea în «casă», pun ghilimelele pentru că numai a casă nu mai arăta, fiind vorba doar de niște pereți, fără tavan, fără acoperiș, fără nimic. În momentele acelea nu speram să mai ajungm vreodată să ducem acest proiect la bun sfârșit. Deși au trecut mai bine de 3 ani de când am început renovările, tot nu am terminat. Dar mansarda, după cum vedeți și în imagini este aproape gata, și jur că mă face să mă simt extrem de fericită. Abia aștept să mă trezesc dimineața și să urc sus să beau o cafea, să privesc terasa și să mă bucur de fiecare detaliu, care doar eu, Radu și echipa care a lucrat la acest proiect știm cu cât efort s-a împlinit”, a scris Dana Rogoz, pe blogul său personal.

dana_rogoz_1.jpg

dana rogoz casa radu dragomir
Dana Rogoz și Vlăduț se bucură de noua mansardă
Foto: danarogoz.one.ro

 

Într-adevăr, imaginile vorbesc de la sine. Mansarda este superbă, fiecare detaliu fiind gândit minuțios, toate obiectele par că au suflet și se îmbină armonios. Vedeta a vrut să păstreze aerul casei, care are peste 100 de ani. 

dana_2.jpg

dana rogoz casa radu dragomir
„Vedeta” mansardei este un șemineu victorian
Foto: danarogoz.one.ro

 

„Trebuie să știți că toate lemnele natur pe care le vedeți sunt lemnele originale, vechi de peste 100 de ani, făcând parte din vechea structură a podului. Ele au fost atent conservate și refolosite în noua structură a mansardei”, a adăugat actrița.

dana_3.jpg

dana rogoz casa radu dragomir
„Cuibușorul” Danei pare rupt din filme
Foto: danarogoz.one.ro
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1