Dana Nălbaru a vorbit despre boala soțului ei: «Sofia îl ajută pe Dragoș să-și ia insulina»

dana_nalbaru.jpg

dana nalbaru
Dana Nălbaru a fost nevoită să se întoarcă acasă din Irlanda cu avionul
foto: captură video Kanal D

Aparițiile pe sticlă ale Danei Nălbaru sunt pe cât de rare, pe atât de intense. De fiecare dată când face declarații publice, cântăreața stârnește reacții controversată.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Dana a făcut dezvăluiri despre boala soțului ei. Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu diabet la 24 de ani, iar de atunci a început să își facă constant injecții cu insulină, pentru a-și ține sub control glicemia.

Deși acum a devenit o obișnuință, mai ales că tehnologia a evoluat iar actorul și-a achiziționat o pompă specială, la început își făcea injecțiile singur. Teo însăși a fost martoră la un astfel de moment în care Dragoș și-a făcut injecția singur și a mărturisit că a luat-o cu leșin. „Pentru mine nu a fost ceva normal, adică nu era ca și cum toată lumea își făcea injecții. Cam așa a fost și reacția mea prima dată când l-am văzut, după care m-am obișnuit. L-am întrebat dacă îl doare. Acum are o pompă de insulină și nu mai e chiar așa”, a declarat Dana Nălbaru.

Vedeta a dezvăluit că fiica lor, Sofia, la numai 10 ani, își ajută tatăl cu medicamentele. Totuși, întrebată de Teo dacă este de părere că micuța se îndreaptă către cariera de doctoriță, Dana a răspuns negativ. „Nu pare să aibă înclinații, deși îl ajută pe Dragoș, da”, a relatat.

Loading...
 
 

Citește și