Dana Nălbaru a înlocuit ciocolata dulce cu cea sărată

7-vedete-dana-nalbaru-fiica-sofia_1.jpg

Dana Nălbaru, în ţinută sport

Blonda din fosta trupă Hi-Q este una dintre cele mai rebele vedete. Are 42 de ani şi se menţine perfect datorită alimentaţiei sănătoase pe care a adoptat-o de mai mulţi ani.

Dana Nălbaru şi-a surprins admiratorii zilele trecute după ce le-a spus pe reţelele sociale că a găsit un dulce mai special. Artista s-a fotografiat cu o tabletă de ciocolată despre care spune că nu este ceea ce pare la prima vedere. „Cea mai bună ciocolată nu e ciocolată. E albă, organică, vegană şi sărată”, a spus Dana.

Ea susţine că ciocolata, băuturile carbogazoase şi produsele de tip fast-food ar trebui interzise pentru copii din cauza efectelor negative asupra organismului. Artista însă nu le-a interzis copiilor ei aceste produse, ci i-a convins să nu le mai consume. Familia vedetei îi mai duce pe cei mici şi la restaurante, dar doar după ce au testat înainte mâncarea. Dana Nălbaru e căsătorită de 12 ani cu actorul Dragoş Bucur (42 de ani). Împreună, au o fetiţă, Sofia (14 ani) şi un băieţel, Kadri (4 ani). În 2017, au înfiat-o pe Roxana care atunci avea cinci ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • dana nalbaru portret

    Succesul în muzică nu a făcut-o, neapărat, fericită pe Dana Nălbaru. Frumoasa artistă şi-a dorit să guste acest sentiment prin prisma realizărilor personale, motiv pentru care a făcut o schimbare majoră. S-a retras din trupa Hi-Q, s-a căsătorit, a devenit mamă, iar acum se împiedică prin casă de jucăriile celor trei copilaşi şi e veselă alături de soţul ei, actorul Dragoş Bucur.

  • Dragos Bucur si fiica Sofia

    Dragoş Bucur (41 de ani) a renunţat la rolul de prezentator al emisiunii “Visuri la cheie”, de la Pro TV, iar acum de ocupă de marea lui dragoste, actoria, având deja două filme în postproducţie. Dar, cel mai important, Dragoş are mai mult timp pentru cele mai importante persoane din viaţa lui: soţia Dana Nălbaru şi cei trei copii. Despre ei ne-a vorbit într-un interviu exclusiv, joi seara, la avanpremiera serialului “Cei bravi” de la AXN.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1