Dana Grecu mărturisește după divorț: «Mi-a zis că nu mai am sclipire»

dana_grecu.jpg

FOTO
Dana Grecu și-a refăcut repede viața după divorț
Foto: Captură video

În urmă cu puțin timp, Dana Grecu, una dintre cele mai incisive prezentatoare de la Antena 3, a anunțat că poartă un alt nume, revenind la cel dinaintea căsătoriei cu cel care i-a fost soț timp de 20 de ani.

Dana Grecu a anunțat în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea că a revenit la numele pe care îl purta înaintea căsătoriei. Vestea a venit ca un trăznet pentru apropiații vedetei și pentru cei care o îndrăgesc pentru că nu se așteptau deloc la așa ceva, mai ales că Dana pare să fie mereu o persoană hotărâtă, sigură pe sine și gtata să taie în carne vie pentru a afla adevărul ascuns de figurile publice. În ciuda imaginii pe care o afișează, se pare că s-a ascuns, totuși o femeie tristă, neîmplinită din punct de vedere emoțional. Informația vine tocmai din partea prezentatoarei, care a povestit o întâmplare din care reiese că era de mai multă vreme nefericită în cadrul cuplului și că până și unii dintre colegii săi remarcaseră acest aspect.

"Știți că avem o relație de sinceritate. Așa sper că o percepeți. Asta sunt și nu am cum să fiu altfel. Sunt un pic mai tuflită. N-am schimbat decât trei cuvinte cu Lidia Fecioru la machiaj. Când intră acolo, toată lumea este atentă la ce spune pentru că vine cu un plus de energie. Nu apucasem să vorbim prea mult. Ne-am adunat aici în platou și Lidia mi-a zis «Nu ai sclipire». Atât mi-a spus. Și i-am zis «Da, este foarte adevărat». S-au întâmplat foarte multe lucruri în viața mea. Am încercat să țin totul în frâu. Stând foarte mult așa, când lucrurile se mai relaxează, simți și tu nevoia să te relaxezi un pic. Relaxarea aceasta pare tufleală. Este un soi de oboseală, dar una neplăcută. Vreau să mă refer la observația Lidiei. Se uită și simte. Dincolo de capacitățile pe care le are, este dorința și curiozitatea de a vedea în celălalt mai mult decât vrea el să arate. Oamenii își pun tot felul de măști. Inteligența emoțională este despre a demasca, dar nu într-un mod violent", a spus Dana Cherea (fostă Grecu) în emisiunea "Adevăruri ascunse".

iubita_9.jpg

Foto
Ea este noua iubită a fostului soț al Danei Grecu
Foto:Arhivă personală

 Mai mult decât atât, Dana Cherea a vorbit despre fericire și despre dificultatea pe care o întâmpină atunci când dorește să se bucure de viață. "Este foarte important să înțelegeți. Atunci când trăiești o situație, vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Lumea se schimbă substanțial. Când experiența de viață este una limitată este foarte ușor să judeci. Un prieten mi-a zis că este foarte bine că trăiesc diferite lucruri. Eu i-am spus că parcp toate vin peste mine, vin toate așa parcă s-ar termina lumea și trebuie să le fac pe toate. El mi-a zis: «pentru a vorbi despre lucrurile pe care le tot spui, netrăindu-le nu ai cum să vorbești pentru că vorbești din cărți». Inteligența emoțională este peste ce scrie în cărți", a conchis Dana. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1