Dan Șucu, investiție record la Imperiul Leilor. În ce afacere a băgat 1 milion de euro și câți bani a primit Willmark

dan_sucu_si_tiberiu_stoian.jpg

Dan Șucu și Tiberiu Stoian
foto: PRO TV

Leii au fost generoși miercuri seara, la PRO TV. Dan Șucu a oferit o finanțare record în ediția "Imperiul Leilor" din această săptămână: 1 milion de euro pentru 25% din acțiunile unei fabrici de ambalaje biodegradabile.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu au primit aseară, în Imperiul Leilor, propuneri de asociere în business-uri diverse: un foodtruck cu sarmale la cornet, o școală pentru copiii cu nevoi speciale, o platformă de realitate augmentată pentru tehnicienii din mediul industrial, o platformă digitală de dans, un lanț de case de amanet, dar și o fabrică de ambalaje biodegradabile. Chiar dacă investitorii nu au găsit potențial în toate ideile antreprenorilor, în ediția din această săptămână au finanțat afaceri de 1.400.000 de euro.

Sarmale la cornet, investiție de 200.000 de euro

Romică Romașcu a făcut un adevărat spectacol cu prezentarea conceptului de sarmalele la cornet, pentru care a cerut o investiție 200.000 de euro în schimbul a 20% din acțiuni. ”Eu nu-l las să plece acasă cu mâna goală, mai ales când e vorba de ceva tradițional românesc”, a spus Mohammad Murad. Împreună cu Dan Șucu, cei doi i-au oferit antreprenorului finanțarea de care avea nevoie.

Adela Hanafi, poveste emoționantă la "Imperiul Leilor"

În memoria fiului ei cu nevoi speciale, Adela Hanafi a deschis o grădiniță pentru copiii cu autism, sindrom DOWN, epilepsie sau ADHD. Acum, ea visează să dezvolte și mai mult acest concept și să deschidă o școală gimnazială pentru ei. Chiar dacă a venit să ceară 150.000 de euro pentru 30% din business, leii i-au oferit mult mai mult: burse pentru cei mici în valoare de 200.000 de euro, 30.000 de euro donație, dar și servicii în Horeca de peste 100.000 de euro. ”E onoarea noastră că ești aici. În urma unei situații în care copilul meu avea o boală autoimună, în clipa în care, din fericire, copilul s-a făcut bine, și eu am făcut o fundație care să ajute părinții care văd cum nu pot să-și ajute propriii copii”, i-a spus Dan Șucu.

Wilmark, platformă digitală de dans. Vis îndeplinit

Wilmark a intrat pe ritmuri latino în Imperiul Leilor pentru o finanțare de 200.000 de euro a unei platforme digitale de dans. În urma mai multor discuții, patru dintre lei au decis să-i finanțeze visul gradual, în schimbul a 10% din compania lui.

tiberiu_stoian.jpg

Tiberiu Stoian l-a convins pe Dan Șucu
foto: PRO TV

Dan Șucu, 1 milion de euro pentru o fabrică de ambalaje biodegradabile

Tiberiu Stoian este antreprenorul care le-a cerut investitorilor 1 milion de euro pentru asocierea într-un business cu ambalaje biodegradabile personalizate. Dragoș Petrescu și Dan Șucu s-au arătat interesați de această investiție, însă după minute bune de negociere, Dan Șucu a fost cel care și-a adjudecat finanțarea: 1 milion de euro pentru 25% din companie. ”Tiberiu este primul antreprenor veritabil cu succese remarcabile și evidente. Va trebui să fac o verificare temeinică a promisiunilor pe care acesta le-a făcut în emisiune, iar în condiția în care aceste promisiuni sunt în totalitate respectate, voi fi mai mult decât fericit să investesc”, a spus Dan Șucu.

Citește și:

Cine sunt frații Zicman, copiii geniali care au uimit la Imperiul Leilor? La 5 ani, Robert citea cărți de știință

INTERVIU Cristina Bâtlan de la "Imperiul Leilor" lucrează cu 1000 de perechi de pantofi pe zi

Sora geamănă a lui Alex Constantin, vedetă la «Imperiul leilor». Ce afacere a prezentat

Loading...