Dan Negru: „În televiziune se intră cu pile!”

Dan Negru

Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect
Dan Negru, om de bază la Antena 1
foto: Antena 1

Cel mai longeviv prezentator de la noi spune lucrurilor pe nume! Dan Negru, supranumit «Regele audiențelor», a mărturisit, pe Facebook, că întrebarea pe care o aude adeseori este dacă se ajunge cu pile în televiziune. Răspunsul lui este un categoric „DA!”.

„Întrebarea pe care o aud adeseori e dacă se ajunge cu pile in televiziune. DA! o spun mereu! 87% din absolvenții de jurnalism profesează in alte domenii decât cele in care s-au pregătit..Am cunoscut studenții de la jurnalism din Iași, Cluj, Timisoara, Bucuresti.. Mâine ajung la Arad. Da, in breasla asta se ajunge si pe pile!”, a mărturisit Dan Negru, pe Facebook. 

Dan Negru este invitatul Universității Aurel Vlaicu din Arad, unde va vorbi despre „Show-ul- rețeta de succes a televiziunii”.

loading...

Citește și

  • I se spune ”Regele Audienţelor”, dar s-a căpătuit şi cu porecla ”Regele zgârciţilor”, căci e enervant de chibzuit la bani. Click! vă prezintă toate construcţiile pe care timişoreanul Dan Negru le-a ridicat în Bucureşti, din economiile de sute de mii de euro.

  • I se zice, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, cât şi ”Regele zgârciţilor”, căci nu risipeşte nici un leuţ, mergând pe principiul că orice ban câştigat trebuie reinvestit, pentru a se înmulţi. Chiar şi soţia lui, Codruţa, se luptă de 10 ani, să-l scape de obsesia sărăciei.

  • Dan Negru a dat dublă lovitură în privinţa audienţelor, atât în ţară, cât şi peste Prut, unde moldovenii îl idolatrizează. Lunar, el filmează la Chişinău pentru concursul ”Da sau nu”, fiind tratat ca un adevărat rege. Acolo, i s-au pus la dispoziţie o maşină, un şofer şi o cameră princiară, la un hotel de cinci stele.

  • Nu degeaba lui Dan Negru (46 de ani) i se mai spune şi “Regele audienţelor”. Joi, de ziua lui de naştere, vedeta Antenei 1 a aflat că emisiunea lui, “Te pui cu blondele?”, pe care o prezintă de mai bine de zece ani, a înregistrat audienţe de 18,7, umilind concurenţa pe intervalul orar 20.30-23.30. Prin urmare, el a sărbătorit la muncă, alături de colegi.

  • dan negru eurovision 2016

    Se apropie Ziua Copilului, iar pe Dan Negru l-a cuprins nostalgia. "Regele audienţelor" le-a arătat fanilor o fotografie cu el de pe vremea când îşi tocea coatele pe băncile grădiniţei.

  • dan negru eurovision 2016

    Concurenții care ne reprezintă la Eurovision nu par să iasă din tipare. Ce poate face TVR pentru a atrage atenția asupra țării noastre? Dan Negru (44 de ani) crede că are cheia: unirea Republicii Moldova cu România. Prezentatorul de la Antena 1 a lucrat la postul public în trecut și a prezentat câteva ediții de Eurovision și consideră că este un produs la care ar fi păcat să se renunțe.