Dan Negru, «Regele Audienţelor» cu măşti de 75.000 de euro

14-4.jpg

Petre Roman s-a chinuit trei ore sub acest costum greu

Antena 1 a mizat, din nou, în Noaptea dintre Ani, pe cel mai bun prezentator al trustului, nimeni altul decât Dan Negru. Programul de divertisment, difuzat pe intervalul orar 22.00-2.00, a adunat în faţa micului ecran peste trei milioane de telespectatori, Dan detaşându-se net de principalii lui rivali. Vedetele i-au dat o mână de ajutor, participând cu brio la dificilul concurs cu măşti.

Dan Negru (48 de ani) a muncit peste 35 de ore, pe 11, 12 şi 13 decembrie, când au avut loc  filmările pentru ”Revelionul Starurilor”, însă efortul echipei sale a fost răsplătit pe deplin, Antena 1 înregistrând din nou audienţe uriaşe şi detaşându-se net de pricipalii rivali. Minutul de aur, de la ora 23.36, a adunat în faţa micilor ecrane 3.452.000 de români din toată ţara, Antena 1 înregistrând 19,4 puncte de rating şi 42% cota de piaţă. Şi pentru această ediţie, Dan a inclus în programul de divertisment celebrul concurs cu măşti, la care s-au înscris vedete din toate generaţiile.

14-92.jpg

Simona Gherghe - în Rafiki, maimuţa din ”Lion King”

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct”,  a întruchipat-o pe Rafiki, maimuţa din ”Lion King”, Antonia a fost spectaculoasa vrăjitoare Ursula, din filmul ”Mica Sirenă”,  Sofia Vicoveanca s-a ascuns în spatele personajului Baba, atleta de talie mondială Gabriela Szabo a fost ”Betty Boop”, Adelina Pestriţu s-a transformat în Imelda din “Coco”, Dorian Popa l-a întruchipat pe Motanul Încălţat, nea Mărin Barbu a fost Joker, Manuela Hărăbor  a fost ”Maleficent”, iar Anca Ţurcaşiu s-a deghizat în  Spiderman.

12-66.jpg

Nea Mărin, recunoscut cu greu, sub masca lui ”Joker”

Şi Petre Roman a intrat în ”horă”,  deghizându-se în Iepurele Alb din ”Alice în Ţara Minunilor”. După ce şi-a dat jos masca imensă,  fostul prim-ministru a spus: ” Foarte greu, ia Dane să-ţi pun şi ţie masca asta prin care d-abia poţi respira. Noroc că am antrenament, că bat munţii”. Antena 1  a obţinut o audienţă de 8 ori mai mare faţă de principalul competitor, Pro TV,  clasat pe locul 5,  şi de 3 ori mai mare faţă de următorul clasat, România TV. 

14-5.jpg

Antonia - vrăjitoarea Ursula, din ”Mica Sirenă”

Andreea Rădulescu s-a ocupat de machiajul vedetelor

Antena 1 a investit în jur de 75.000 de euro în  cele zece măşti de unică folosinţă, realizate în Los Angeles, America. De vedetele care le-au purtat  s-a ocupat nimeni alta decât Andreea Rădulescu, specialistă în machiaj: “Una dintre cele mai complicate şi spectaculoase măşti a fost vrăjitoarea Ursula, din «Mica Sirenă». Masca este una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la multe mii de euro. Construirea ei, mai exact sculptarea, a durat două luni de zile. Mai multe celebrităţi au avut dificultăţi la purtarea măştilor. De exemplu, Nea Mărin, care l-a întruchipat pe Joker, nu putea să respire decât pe nas şi nu putea să vorbească. De aceea, masca a fost mai întâi pictată şi apoi aplicată pe faţa vedetei, ca să nu-i ţinem acesteia prea mult timp gura acoperită”, a explicat Andreea Rădulescu. 

14-90.jpg

Aceasta e echipa care transformat-o pe Manuela Hărăbor în ”Maleficent”

 

Loading...
 
 

Citește și

  • dan negru audienta antena 1

    Românii și-au făcut un obicei de a petrece Revelionul cu Dan Negru în fața micilor ecrane la Antena 1. Cifrele de audiență demonstrează că nici anul acesta lucrurile nu au stat diferit. Aproape 3.500.000 de români au urmărit Revelionul Starurilor 2020, un record la nivelul cotei de piață, în ultimii 20 de ani.

  • Prietenii există şi în lumea televiziunii, dovadă stând şi amiciţia dintre Cosmin Cernat (44 de ani), prezentatorul concursului ”Exatlon”, de la Kanal D, şi Dan Negru (48 de ani), vedeta Antena 1. Cei doi s-au înţeles de minune acum 20 de ani, pe vremea când erau colegi la emisiunile regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, ”Ploaia de stele” (TVR 1) şi ”Ciao, Darwin” (Antena 1).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1