Dan Negru îşi face propria emisiune cu vedete, pe Internet

12-13-vedesasaste-dan-negru.jpg

Dan Negru
Dan Negru va realiza, o dată la două luni, un show de divertisment
Citeste tot despre: 

”Antenistul” Dan Negru (44 de ani), prezentatorul show-urilor “Next Star” şi “Te pui cu blondele?” (Antena 1), se gândeşte tot mai serios să devină, în paralel, și patron de televiziune.

Surse din anturajul lui au declarat, pentru Click!, că Negru se află deja în discuţii avansate cu nişte prosperi oameni de afaceri, interesați să investească în televiziunea lui online. Cum specialitatea vedetei tv  este divertismentul, Dan Negru va testa piața internauților, intrând pe post cu o ediție pe care o va difuza o dată la două luni. Omul de televiziune vrea să atragă în îndrăznețul lui proiect mai mulți artiști de cinci stele.

loading...

Citește și

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Tristeţea l-a cuprins pe Dan Negru, care din toamnă se pare că nu va mai fi gazda show-ului de talente cu copii "Next Star". Prezentatorul a lăsat să se înţeleagă că Antena 1 a scos din grilă emisiunea, însă nu a renunţat la el. Omul de telvizune le-a mărturisit fanilor de pe reţeaua de socializare că are în plan un alt proiect.

  • I se zice, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, cât şi ”Regele zgârciţilor”, căci nu risipeşte nici un leuţ, mergând pe principiul că orice ban câştigat trebuie reinvestit, pentru a se înmulţi. Chiar şi soţia lui, Codruţa, se luptă de 10 ani, să-l scape de obsesia sărăciei.

  • dan negru

    Prezentatorul TV este renumit pentru zgârcenia sa, atunci când vine vorba de bani. Chiar el se amuză pe seama lui, recunocând că nu este mână largă şi că nu refuză nici o ofertă aducătoare de bani.

  • dan negru

    Revelionul fără Dan Negru (44 de ani) nu e Revelion, aşa că pregătiţi-vă, căci şi anul acesta, în Noaptea dintre Ani, “regele audienţelor” va fi gazda unui show de zile mari, reunind artişti de muzică populară, dar şi actori şi cântăreţi din noua generaţie. În pauze era forfotă mare, dar când se striga “Acţiune!”, toţi îşi intrau cuminţi în roluri.