Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi

dan-negru.jpg

Dan Negru
Dan Negru

Senzații tari pentru Dan Negru luni, în Centrul Vechi din București. O ieșire la masă cu un amic din Istanbul s-a transformat într-o adevărată aventură, după ce s-a aruncat cu pietre în ei. Motivul de la care a pornit totul e halucinant.

Omul de televiziune a avut un oaspete din străinătate pe care l-a scos la masă în celebrul Centru Vechi al Capitalei. Ne-am cam făcut de râs orașul din multe puncte de vedere. Dorind să fotografieze o clădire aflată în ruină, cei doi s-au trezit atacați cu pietre de o femeie.

aruncatoare-cu-pietre.jpg

O țigancă din Centrul Vechi aruncă cu pietre în Dan Negru
Femeia a aruncat cu pietre în Dan Negru, dar, din fericire, nu l-a nimerit

„Andreo e un tip născut în Istanbul, care trăiește peste tot în lume. La vreo 40 de ani, omul e consultant tv cu doctorat luat în jurnalism. Nu-i arăt fața din respect, dar e genul intelectual, slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncăm în Centrul Vechi și, când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrr.... ne-am trezit ciuruiți de pietre. De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești în Barcelona, Milano sau Londra”, a povestit Dan Negru pe pagina sa de socializare, filmând întâmplarea. În imagine se vede cum femeia, supărată nevoie mare, aruncă pietroiu la doar câțiva zeci de centimetri de prezentatorul tv.

Loading...
 
 

Citește și