Dan Negru, despre moartea lui Cristian Țopescu: «Sunt mâhnit»

Dan Negru a primit veste că celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu a murit cu multă tristețe. Cristian Țopescu a murit în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil, la vârsta de 81 de ani. Dan Negru și Cristian Țopescu au fost foarte apropiați, cei doi se sunau în fiecare an la zilele de naștere.

Prezentatorul tv de la Antena 1 a fost șocat când a aflat vestea tragică și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare alături de o fotografie cu celebrul comentator sportiv.

"Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Țopescu sa nu mă fi sunat de ziua mea. O făcea cu multi alții și îl întrebam mereu unde-și notează zilele noastre de naștere! Sunt mâhnit! Acu’ un an, de ziua meciului România-Danemarca, Topescu împlinea 80 de ani. Era încă lucid și ambițios și am propus TVR sa-l invite guest star la microfonul de comentator. Ca un cadou de 80 de ani. Încă nu era târziu.. Cei multi, pe care-i suna de ziua lor, nu i-au făcut cadoul! 
Acum e târziu...", a scris Dan Negru pe Facebook.

32587451_1868188546535411_8461913136008527872_n.jpg

Cristian Țopescu și Dan Negru
Foto Facebook

 

Mihai Morar a publicat la rândul lui un mesaj prin care a explicat cât de importantă este pierderea unui am atât e valoros dintre noi.

"Rămas bun, Cristian Țopescu! Azi a tăcut vocea care a adus, probabil, cele mai multe bucurii acestui popor. În România, performanțele sportive au dispărut ușor-ușor. Și azi a dispărut și cel care a avut cinstea și talentul să le comenteze”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Loading...

Citește și