Dan Negru, declarație surprinzătoare: „Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD, cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman“

dan-negru.jpg

Dan Negru
Dan Negru susține că dacă ar fi investit în Bitcoin ar fi putut cumpăra Pro TV-ul
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Dan Negru (49 de ani) a uimit recent cu o declarație controversată. Celebrul prezentator susține că dacă ar fi investit în criptomoneda Bitcoin la momentul oportun, ar fi fost suficient de bogat încât să cumpere mai multe televiziuni.

Dan Negru a făcut recent o postare pe Facebook în care vorbeşte despre ce ar fi putut face cu banii dacă ar fi investit în Bitcoin sumele castigate la „Te pui cu Blondele“ în 2010.

„Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câştigaţi din "Te pui cu Blondele" aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. In 2010 un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro. JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma de milon şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte in care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu' lu' Esca.“, a scris Dan Negru pe contul său personal. Postarea sa a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, unii susținând că nu știe despre ce vorbește sau că face reclamă, alții spunându-i că îi este mai bine în prezent.

2-3-bd-1-25col-bloc-nou-dan.jpg


Dan este un perfecționist, așa că sâmbătă a fost pe șantierul de pe Știrbei Vodă

Ce este Bitcoin

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală (criptomonedă) opensource creată în 2009 de Satoshi Nakamoto.Bitcoin (BTC) a fost creat pentru a asigura protecția investițiilor și finanțarea liberă a afacerilor, fără a face apel la instituții financiare și în afara oricărei constrângeri și reglementări.

De la primele tranzacții din 2009, Bitcoin a avut o evoluție relativ stabilă până în 2011, cursul de schimb în raport cu dolarul american crescând de la 0,30$ pentru un Bitcoin(BTC), până la aproximativ 17$. La începutul anului 2011, o serie de probleme ale entităților care efectuau tranzacții în dolari au condus la scăderea rapidă a cursului la valoarea de 5$/BTC. Anii 2011 și 2012 au fost perioade de consolidare, cursul variind destul de puțin și ajungând la aproximativ 14$/BTC. În prezent, depășește 30 de milioane de dolari pe unitate.

Loading...
 
 

Citește și

  • dan negru

    Dan Negru (47 de ani), vedeta Antena 1, scoate zeci de mii de euro atât din televiziune, cât și din afacerile cu imobiliare, care îi merg ca pe roate. El a înălțat în București, în ultimii zece ani, trei clădiri, iar vara aceasta muncește din greu, chiar și pe caniculă, la cel de-al patrulea bloc pe birouri, situat în zona Unirii.

  • Dan Negru, care de 20 de ani este ”Regele audienţelor”, a fost îngenuncheat de pandemia de coronavirus. În aşteptarea reluării filmărilor pentru ”Next Star”, el a primit o veste care l-a dezmorţit brusc, după cele cinci luni de şomaj. Zilele acestea, Dan este aşteptat la Chişinău, pentru a continua emisiunile ”Da sau Nu” şi ”Roata norocului”. Mai mult, Dan va realiza şi programul de Revelion.