Dan Negru dă de pământ cu televiziunile: „Cristina Stamate avea sute de povești, dar...”

negru.jpg

Dan Negru consideră că televiziunile din România nu-i pun în valore suficient de mult pe artiști
Foto: Facebook/Dan Negru

Dan Negru este dezamăgit de faptul că televiziunile din România nu-i pun în valoare pe marii artiști și se ajunge într-o zi în care aceștia dispar din viețile noastre, fără să le fi știut poveștile, acelea reale, nu auzite din zvonuri sau bârfe.

Dan Negru este unul dintre puținii prezentatori de la noi care a încercat, în emisiunile sale, să scoată în evidență calitățile marilor personalități ale acestei țări, fie că vorbim de politicieni, cântăreți sau mari actori. Moartea Cristinei Stamate a venit ca o nouă lovitură, după ce lumea artistică fusese deja zguduită de dispariția Stelei Popescu.

24067909_1731967260178065_5278161184442266334_n.jpg

dan negru
Dan Negru, alături de Cristina Stamate, în timpul unei emisiuni
Foto: Facebook/Dan Negru

„Totuși, televiziunea n-a avut în anii ăștia formatele comerciale care să «vândă» poveștile marilor artiști. Probabil, «Duminica în familie» a lu’ Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a fost ultimul de genul ăsta. Americanii au arhivele ticsite cu poveștile lui Sinatra sau DiCaprio spuse fie la Larry King sau la Jimmy Fallon. Noi i-am strecurat în formate de divertisment. Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar nicio televiziune nu avea formatul pregătit ca să i le asculte...Arhivele unei televiziuni îi cresc box-office-ul în timp. Se va întâmpla și la noi...” a scris Dan Negru pe o rețea de socializare, imediat după moartea Cristinei Stamate.

Actrița a murit a doua zi după ce Stela Popescu a fost înmormântată. Fusese internată de urgență la Spitalul Floreasca chiar în ziua în care Stela a fost găsită fără suflare în locuința sa. 

Loading...

Citește și

  • cristina stamate sot

    O veste tristă venită de la Spitalul Floreasca i-a bulversat pe colegii de scenă ai Cristinei Stamate. Actriţa şi-a dat ultima suflare luni dimineaţă (27 noiembrie), în jurul orei 06.30. Alexandru Arşinel, un apropiat, al regretatei artiste a mărturisit că încearcă să ia legătura cu familia ei, dar din câte ştie, Cristina Stamate nu mai avea pe nimeni. Ea s-a măritat la 20 de ani cu actorul Dan Ivănescu, de care a divorţat după 11 ani de căsnicie.

  • Netrebnica moarte a poposit la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” şi a uitat să mai plece. Joi, 23 noiembrie, ne-a luat-o pe Stela Popescu, iar ieri o altă mare actriţă de comedie a plecat către o lume mai bună. Cristina Stamate s-a stins, la 71 de ani, pe un pat de spital, cu o mare povară în suflet: era măcinată de singurătate şi de faptul că n-a avut copii.