Dan Negru, cu familionul la pescuit în Deltă

dan-negru-la-pescuit.jpg

dan-negru-la-pescuit
Dan Negru a condus singur şalupa în care se aflau soţia sa, Codruţa, şi fiica, Dara
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Nonconformist din fire, Dan Negru şi-a pus anul acesta în cap toţi prietenii când a ales să-şi petreacă vacanţa în Deltă, şi nu în Grecia, cum i s-a propus. Prezentatorul de la Antena 1 s-a dus cu soţia şi cei doi copii pe braţul Sfântu Gheorghe.

Dan Negru (43 de ani) adoră Delta Dunării! Weekendul trecut, prezentatorul de la Antena 1 a fost acolo, cu toată familia – soţia lui, Codruta, şi cei doi copii ai lor, Dara (4 ani şi jumătate) şi Bogdan (2 ani şi jumătate). Dan s-a cazat în complexul „Delta Marina” din Sfântu Gheorghe şi a fost chiar el ghidul familiei în celebrul parc naţional. Prezentatorul s-a încumetat să conducă până şi şalupa în care se afla împreună cu Dara şi cu soţia lui. Cât a stat în Deltă, Negru a parcurs aproximativ 400 de kilometri, cu o viteză de până la 35-40 km/h.
În această vacanţă, Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască, încercând să prindă diferite specii de peşte din zona Deltei. Cum a avut telefonul la el, prietenii nu i-au dat pace deloc: „M-a sunat un coleg de breaslă. Amândoi eram într-o scurtă vacanţă. El era în Grecia, pe o insulă şi i-am povestit că eu sunt la Sulina. Nu ştia cum se ajunge la Sulina, n-a fost niciodată, dar ştia pe de rost insulele greceşti. Ăsta e al 11-lea an consecutiv în care merge acolo. Dar n-a ajuns niciodată la Sulina... Singurul oraş-port atât la Dunare, cât şi la mare... Eu prefer Delta”, a declarat Dan, pentru Click!

familia-lui-dan-negru.jpg

familia-lui-dan-negru
Dan Negru a condus singur şalupa în care se aflau soţia sa, Codruţa, şi fiica, Dara
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
Loading...

Citește și

  • Se numeşte Google şi e un ciobănesc mioritic de 70 de kilograme. S-a născut la stână şi, obişnuit să scormonească peste tot, e o ameninţare la adresa grădinii stăpânului său, vedeta Antenei 1, Dan Negru.

  • Vedeta de televiziune, Dan Negru, condamnă acţiunile statului român de a sprijini financiar filmele româneşti care nu numai că nu se vând, dar promovează şi un limbaj plin de înjurături.