Dan Negru construieşte case de vacanţă «anticoronavirus». "A cumpărat 10.000 de metri pătrați, are deja clienţi"

dan-negru.jpg

dan negru si copiii lui pe atv
Vedeta Antenei 1 şi-a luat copiii, pe Bogdan şi Daria, la ”vânătoare” de alte terenuri
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

”Regele audienţelor”, care, în acelaşi timp, este şi ”Regele imobiliarelor”, a făcut recent o nouă investiţie serioasă. Pe terenul cumpărat cu 40.000 de euro, situat lângă Lacul Surduc, la 100 km de Timişoara, Dan Negru (49 de ani) va înălţa căsuţe de vacanţă, care vor beneficia şi de un teren generos. În paralel, două vedete au investit bani grei în cafenele şi în restaurante.

Iată că pentru Dan Negru viaţa merge înainte şi la vreme de pandemie. După ce a filmat pentru cele două emisiuni pe care le are la postul de televiziune Prime TV, din Chişinău, el a dat o fugă în oraşul natal, Timişoara, pentru a-şi încărca bateriile, dar şi pentru noua afacere, adaptată situaţiei create de pandemia de coronavirus.

2_copy.jpg

Pe acest teren începe Dan Negru construcţia de case de vacanţă

Reporterii Click! au aflat, de la apropiaţii săi, că Dan a bătut palma pentru un teren generos, de 10.000 mp, situat undeva lângă Lacul Surduc, Jud. Timiş: ”Pe acel teren a băgat deja buldozerele, ca să-l niveleze, apoi va construi căsuţe de vacanţă. Până la iarnă vor fi gata fundaţiile, iar din primăvară va înălţa locuinţele. A cumpărat 10.000 mp, cu 4 euro mp. Are deja clienţi, din rândul celor care muncesc de acasă, online, şi vor să se mute în mijlocul naturii, ca să scape de sufocantele apartamente, la vreme de pandemie”.

Dan şi-a postat pe conturile sociale o fotografie din acea zonă de vis, realizată în timp ce îşi plimbă copiii cu un ATV, pe Bogdan (8 ani) şi pe Daria (10 ani).

A adăugat şi un mesaj: ”Ai mei stau departe de mondenităţi, nu apar prin ziare, aşa că pun rar poze cu ei pe aici. Dar poza asta e un îndemn să vedeţi «ţara de dincolo de pădure». Aduceţi-vă pruncii aici, când puteţi. Din latinescul «Terra Ultra Silvam» - «Ţara de dincolo de pădure»- vine cuvântul Transilvania”.

Dan Negru are afaceri în domeniul imobiliarelor

Dan s-a dovedit a avea noroc nu numai în tv, ci şi în imobiliare. A intrat în afaceri acum 11 ani, în 2009, când a ridicat în Bucureşti primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

3_copy.jpg

Dan Negru va fi din nou şef de şantier. El mai deţine şi patru blocuri de birouri, în Bucureşti

La cinci ani distanţă, în 2014, el şi-a suflecat din nou mânecile şi a revenit pe şantier, de data aceasta pe Bulevardul Ştirbei-Vodă, unde, după mai bine de un an de muncă, a mai construit un bloc, pe care l-a dat spre închiriere unor firme.

În 2017 l-am surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată, iar în 2019 a înălţat un altul, în zona Piaţa Unirii. Astfel de investiţii ajung la peste 200.000 de euro, însă suma este recuperată de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25-30 euro/mp. 

Mihai Morar are cafenea şi la Cluj

Şi Mihai Morar (38 de ani), de la Radio ZU, fostul lui coleg de televiziune, şi-a extins afacerile. 

El şi-a salutat fanii din noua cafenea deschisă, pe 5 septembrie, în Cluj, şi care merge la fel de bine precum cele două pe care le deţine în buricul Capitalei.

4_copy.jpg

Mihai Morar a deschis, pe 5 septembrie, o cafenea în Cluj

”Azi, ore întregi, la parterul unui bloc din «Epoca de Aur», oamenii faini au făcut «coadă», ca în era de tristă amintire, la cafea bună. Recunoscători pentru primire. Aşa începe povestea celei de-a treia cafenele Emozia. Poate nu e locul din visele «clişeu» cu inimioare în ceşti şi drag de poveşti. Dar tocmai asta ne-a plăcut nouă cel mai mult la acest loc rece şi impersonal: să avem şansa de-al transforma prin emoţie”, a menţionat Mihai, pe Facebook.

Fotbalistul Alex Bourceanu are emoţii cu noul restaurant

Fostul mijlocaş de la FCSB Alex Bourceanu (35 de ani) este liber de contract, după despărţirea de divizionara secundă Gloria Buzău, de iarna trecută. 

5_copy.jpg

Bourceanu, alături de familie

Este preparator de fotbal şi îşi doreşte să antreneze. Însă, până atunci, el şi soţia sa Adina au deschis un restaurant în Floreasca. Fiica lor, Amalia, de numai 11 ani îi ajută foarte mult. Bourceanu spune că îi este teamă de faptul că restaurantele se vor închide din nou. 
“Am fost prinşi în combinaţia asta, investisem ceva bani şi trebuia să finalizăm, căci altfel îi pierdeam. Când am decis să deschidem acest loc, eu mi-am dorit un winebar, am încercat să atingem o nişă neexploatată, un loc în care poţi urmări evenimentele sportive, un loc în care să mănânci bine şi să bei un pahar de vin. Cel mai bine găteşte soţia, dar avem o echipă bună de bucătari în spate care îşi face treaba foarte bine. E mai complicat în business decât în fotbal, asta vă spun cu certitudine. Eu mă voi întoarce în fotbal, probabil în calitate de antrenor, asta îmi doresc. Se ocupă soţia mea de acest business, dar şi fiica mea Amalia”, a declarat Alex Bourceanu, pentru Click! .

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Dan Negru (48 de ani) este un bănăţean chibzuit. Sutele de mii de euro, agonisite din televiziune, le-a investit într-un adevărat imperiu imobiliar aşa că, acum, în timpul pandemiei de coronavirus, când emisiunile lui sunt suspendate, poate trăi liniştit din închirierea blocurilor deţinute în Bucureşti. Dan ne-a povestit, într-un interviu de suflet, despre soarta mass-media, despre frumoasa lui familie, dar şi despre pasiunile secrete.

  • Dan Negru

    Senzații tari pentru Dan Negru luni, în Centrul Vechi din București. O ieșire la masă cu un amic din Istanbul s-a transformat într-o adevărată aventură, după ce s-a aruncat cu pietre în ei. Motivul de la care a pornit totul e halucinant.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5