Dan Negru a cărat apă pentru cei 126 de invitaţi la Revelion

14_6-col-poza-mare.jpg

Dan Negru a scos afară bidonul de apă golit de vedete. Apoi a stat la taclale cu Pepe
Foto Mihai Ionescu

Dan Negru (46 de ani) munceşte de zor, zilele acestea, pentru programul de divertisment care va fi difuzat la Antena 1, în Noaptea dintre Ani. Cele 126 de vedete, toate nume sonore, au golit zeci de butoaie de apă, aşa că Dan s-a ocupat şi de aprovizionare, în pauze, ca o adevărată gazdă.

De 17 ani este de neînvins, cu programul de Revelion, şi speră ca şi de data aceasta să aducă audienţe record postului Antena 1. Dan Negru a îmbrăcat straie de sărbătoare şi s-a pus pe treabă. Luni, marţi şi miercuri, el şi cele 126 de vedete au muncit peste treizeci de ore, ca totul să iasă perfect.

14_pepe.jpg

Pepe a muncit alături e Anda Adam, Amna şi Andreea Bănică

Prin platoul de filmare s-au perindat vedete cu ştaif, de la Florin Piersic, la Fuego, Anda Adam şi Helmut Duckadam, mulţi dintre invitaţi participând şi la concursul cu măşti aduse tocmai din America, pe mii de dolari. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan Negru luni, în jurul orelor 13.30, în faţa clădirii de lângă Politehnica, unde au avut loc înregistrările, în timp ce se lupta cu un bidon de apă pentru vedetele însetate.

14_foto-3-zoom-mult-pe-fete.jpg

Dan şi Pepe s-au ţinut de glume

Apoi, preţ de câteva minute, într-o scurtă pauză, a schimbat câteva glumiţe cu Pepe, care trăgea cu nesaţ dintr-o ţigară. Solistul va susţine un recital cu cele mai frumoase piese, îmbrăcat într-un costum de 1.000 de euro. El s-a şi grăbit să-şi posteze pe Facebook o fotografie de la filmări, înconjurat fiind de dive precum Andreea Bănică, Anda Adam şi Amna, care arătau ca scoase din cutie, coafate şi în ţinute elegante. 

14_foto-1-2-col.jpg

Chef Foa şi-a adus şi câinele la filmări

În jurul orelor 14.00 şi-a făcut apariţia şi Chef Foa, fostul jurat al emisiunii ”MasterChef”. N-a venit singur, ci însoţit de câinele lui lup. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1