Dan Negru, atac sub centură la chefii de la "Hell's kitchen-Iadul Bucătarilor"

dan negru

Dan Negru coada moaste sfanta parascheva
Dan Negru a rememorat ultima întâlnire cu Mădălina Manole
Foto: Arhivă personală

Deranjat de atitudinea prea dură a chefilor de la emisiunile culinare, Dan Negru i-a criticat pe bucătarii care înjură şi aruncă mâncarea la gunoi de dragul de a-i ţine pe telespectatori cu ochii lipiţi de televizor. Prezentatorul nu şi-a menajat nici colegii de la "Hell's Kitchen", cărtora le-a reproşat indirect că din exces de zel ajung să facă risipă de alimente.

Într-un dialog cu cei doi copii ai săi, Daria şi Bogdan, Dan Negru a încercat să găsească o explicaţie pentru puşti, schimbând canalul. Revoltat de atitudinea chefilor, prezentatorul tv a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îşi trage de urechi colegii, dar şi pe ceilalţi bucătari de la emisiunile de gătit. 

copyright_mihai_stetcu_antena_1_hell27s_kitchen_20140827_0886.jpg

Virgil îi va ajuta pe cei trei Chefi în noua emisiune
Cei trei Chefi de la Hell's Kitchen, taxaţi de Dan Negru
Foto: Mihai Stetcu

"Bunica, la masă, aduna firimiturile de pâine în palmă, le punea într-un bol şi după o vreme le dădea păsărilor…Bunica nu arunca niciodată mâncarea la gunoi, spunând că ne e dată de Dumnezeu…Bunica m-a învăţat să fac semnul crucii unei pâini, înainte să o mănânc… Încerc să-mi cresc la fel copiii chiar dacă mă întreabă uneori de ce bucătarii care apar la televizor, în toate showurile cu mâncare, înjură şi apoi aruncă mâncarea la gunoi… Pentru că n-au avut bunici, aşa cum ai tu şi aşa cum a avut tati, le răspund, căutând telecomanda…", a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Loading...

Citește și