Florin Piersic, un munte de energie! Dan Negru: «Am filmat deja Crăciunul cu puştiul ăsta!»

negru_1.jpg

Dan şi Florin: ”Între 48 şi 84 de ani nu se simte diferenţa”

Florin Piersic are 84 de ani, dar a reuşit să îngenuncheze întreaga echipă de filmare, zilele trecute, la interviul realizat faţă în faţă cu Dan Negru (48 de ani), la Casa Studenţilor din Cluj, oraş în care locuieşte marele actor.

Maestrul scenei româneşti a fost plin de energie şi pus pe şotii. ”Între 48 şi 84 de ani nu se simte diferenţa. Filmez cu ăsta micu’ de mulţi ani. E mereu acelaşi Benjamin Button şi strania lui tinereţe. Celor mulţi care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută sâmbătă, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că bucuria e cel mai bun machiaj!”, a menţionat Dan. 

7777_1.jpg

Tot împreună, şi acum 20 de ani

Dar nu este prima emisiune de Crăciun a lui Negru, în care Florin Piersic este invitat, ci a 23-a ediţie, aducând postului Antena 1 audienţe-record cu poveştile lui din anii în care interpreta rolul principal în seria ”Mărgelatul”: Drumul oaselor (1980 ), ”Trandafirul galben” (1982 ), ”Misterele Bucureştilor” (1983), ”Masca de argint” (1985), Colierul de turcoaze (1986) şi ”Totul se plăteşte” (1987). 

Loading...

Citește și

  • Dan Negru, care de 20 de ani este ”Regele audienţelor”, a fost îngenuncheat de pandemia de coronavirus. În aşteptarea reluării filmărilor pentru ”Next Star”, el a primit o veste care l-a dezmorţit brusc, după cele cinci luni de şomaj. Zilele acestea, Dan este aşteptat la Chişinău, pentru a continua emisiunile ”Da sau Nu” şi ”Roata norocului”. Mai mult, Dan va realiza şi programul de Revelion.

  • Florin Piersic pe scenă

    Cea mai așteptată revenire pe scena teatrului a fost cea a lui Florin Piersic (84 de ani), care din cauza pandemiei a fost nevoit să ia o pauză destul de lungă. Duminică seara, 6 septembrie, sute de oameni s-au adunat la Grădina de Vară a Teatrului Herăstrău, pentru a-l vedea pe maestrul emerit în piesa "Străini în noapte", alături de Medeea Marinescu. La final, cu ochii în lacrimi, de bucurie, spectatorii au apaludat frenetic! Totul s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță și s-au respectat măsurile impuse. Click! a vorbit în exclusivitate cu Florin Piersic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1