Dan Helciug, parteneră nouă şi la concerte, şi la emisiune

screenshot_2018-02-19-13-06-40-1.png

Dan Helciug, Paula Chirila, Ie, Romanie, Mircea Radu, Antena 1, soprana Mihaela Alexa
Paula Chirilă şi Dan Helciug colaborează cu "Ie, Românie!"
foto: arhivă personală

Este solist, actor, producător şi compozitor, dar iată că nu scapă de microbul televiziunii. După experienţa din 2015, de la “Ferma vedetelor” (PRO TV), Dan Helciug apare acum la “Ie, Românie”, emisiune care va începe pe 1 martie, la Antena 1. Nu va căuta talente singur, ci alături de Paula Chirilă.

În urmă cu doar câteva zile, Dan Helciug şi Paula Chirilă au plecat din nou prin ţară, alături de prezentatorul Mircea Radu şi de juraţii Andreea Bălan, Cosmin Seleşi şi Nicolai Tand, şi au filmat o ediţie specială a emisiunii “Ie, Românie!”. Cei doi au şi pus fotografii pe reţelele sociale. Cât despre muzică, Dan Helciug (43 de ani) are proiecte foarte elaborate, cântând fie singur, fie cu trupa “Spitalul de urgenţă” sau în show-ul “My Queen Tribute”.

Dan Helciug, Paula Chirila, Ie, Romanie, Mircea Radu, Antena 1, soprana Mihaela AlexaZoom
Dan Helciug şi soprana Mihaela Alexa
foto: arhivă personală

“Este vorba de omagiul meu muzical adus legendarei trupe britanice Queen. Acest proiect l-am visat încă din adolescenţă, eu fiind un mare fan Freddie Mercury. Lansarea oficială a proiectului a fost făcută anul trecut, la Teatrul <Nae Leonard> din Galați, cu sala sold out. Colaborarea cu tânăra şi excepționala soprană Mihaela Alexa aduce un plus uriaș de valoare tributului. Trupa este formată din instrumentiști de excepție și deja avem la activ 10 concerte. Recitalul nostru de la Eurovision/Teatrul Naţional Craiova a ridicat sala în picioare, chiar dacă am avut probleme de sănătate. Cum a început colaborarea mea cu Mihaela? Căutam o soprană pentru duetul <Barcelona> şi prietenul meu, Ionuț Negrişanu (actor/muzician la Teatrul Nae Leonard) mi-a recomandat-o. Ne înţelegem foarte bine şi lucrăm împreună la un proiect rock/opera”, ne-a povestit Dan Helciug.

loading...
Loading...

Citește și