Dan Ciotoi, primele declarații după ce a fost operat de cancer: «Sper să primesc un răspuns bun»

dan_ciotoi.jpg

Dan Ciotoi a avut o operaţie de succes

Cântărețul Dan Ciotoi a fost băgat în sala de operație la scurt timp după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer la glanda parotidă!

Solistului trupei Generic i-a fost găsită o tumoră la glanda parotidă, care i-a fost înlăturată recent. Cu toate că a fost o operație grea, artistul a declarat că că se simte bine după intervenție. „În primă fază, au spus că e de natură benignă, că e foarte bine conturat. Glanda parotidă, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. În timpul operaţiei se ia probă şi după aceea se află natura cancerului. Nu am simţit nimic, nu e dureros. Am simţit ceva care a crescut treptat de un an şi când am observat am fost să-mi fac control, acolo mi s-a spus. Nu am nimic altceva", declara în luna noiembrie 2017, solistul, înainte să afle rezultatele expertizelor medicale.

Dan Ciotoi a fost prezent astăzi, 13 ianuarie 2018, la o emisiune Antena Stars, unde a mărturisit că starea sa de sănătate este un stabilă, ba mai mult, a confirmat faptul că operaţia a fost realizată cu succes, şi este în afara oricărui pericol.

Artistul îşi continuă cariera muzicală, are proiecte noi, şi speră ca în două luni să-şi lanseze noul album, şi le mulţumeşte fanilor pentru susţinere.

"Mă simt foarte bine, operaţia a fost reuşită. Cancer am, dar de natură benignă. La operaţie mi-au scos tumoarea, aşa încât sunt bine. Evenimentele merg mai departe. Pentru noul an, clar, vreau sănătate şi voi face şi un album nou, poate în două luni îl vom scoate. Starea mea pozitivă este indusă şi de fani." a mărturisit acestea pentru Antena Stars.

 

loading...
Loading...

Citește și