Dan Ciotoi, declarații noi despre adevărata stare de sănătate: «Am fost speriat»

dan_ciotoi.jpg

Dan Ciotoi

Dan Ciotoi a trecut prin multe probleme în ultima perioadă și a fost operat pentru o tumoră. Artistul a oferit în repetate rânduri declarații despre situația medicală a lui. Anul trecut a fost un an destul de încărcat pentru el, liderul trepei Generic a trebuit să meargă des la spital pentru analize și controale.

Dan Ciotoi a trecut de curând printr-o operație prin care și-a înlăturat o tumoră șa glanda parotidă, dar se simte bine în prezent și a mărturisit pentru Antena Stars care este adevărata sa stare de sănătate. Printre toate ipotezele cum că starea lui ar fi una mai gravă, artistul a explicat că se simte foarte bine și este în afara roicărui pericol de a dezvolta o altfel de maladie.

“Am fost externat, au fost mici probleme, s-au rezolvat. Am venit la control, totul este ok, merge bine. M-am operat pentru o tumoră mai mică. Da, am fost speriat, normal. La Oradea m-am operat. Nu urmez niciun tratament, totul este ok fără niciun tratament. Mai este puţin până să se vindece complet. Nu o să mai am probleme să apară ceva, a fost extirpat orice pericol. Acum mă simt cel mai bine. Am mers şi aşa la evenimente, mi-am pus un plasture acolo, nu am suspendat nimic”, a declarat Dan Ciotoi despre starea sa de sănătate la “Antena Stars”.

Liderului trupei Generic declara în luna noiembrie 2017 că simțea că ceva nu este în regulă cu starea lu de săănătate, iar în ruma unui control a aflat că este vorba despre o tumoră. Cu toate că a fost o operație grea, artistul a declarat că că se simte bine după intervenție. „În primă fază, au spus că e de natură benignă, că e foarte bine conturat. Glanda parotidă, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. În timpul operaţiei se ia probă şi după aceea se află natura cancerului. Nu am simţit nimic, nu e dureros. Am simţit ceva care a crescut treptat de un an şi când am observat am fost să-mi fac control, acolo mi s-a spus. Nu am nimic altceva", declara în luna noiembrie 2017, solistul, înainte să afle rezultatele expertizelor medicale.

loading...
Loading...

Citește și