Dan Capatos, probleme cu ambasada S.U.A: «Ce e asta, domnule»?

capatos.jpg

Foto
Dan Capatos a povestit o întâmplare de la Ambasada Statelor Unite ale Americii
Foto: Arhivă personală

Dan Capatos a trecut prin clipe pline de emoție, în urmă cu ceva timp, într-un moment cât se poate de nepotrivit. Intenționa să intre în Ambasada S.U.A, dar a fost oprit de cei de la pază care identificaseră un obiect suspect în geanta prezentatorului. În ciuda faptului că atunci nu s-a simțit amuzat de cele întâmplate, Capatos a povestit cu zâmbetul pe buze întâmplarea, în cadrul emisiunii sale Late Night Show.

Dan Capatos a fost pus să-și golească geanta și buzunarele, moment în care americanii au văzut o cutie “suspectă”, în interiorul căreia se afla o amuletă primită de la un bun prieten al prezentatorului, de profesie astrolog. Desigur, amuleta avea un aspect inedit, lucru care le-a dat de bănuit celor însărcinați cu verificarea persoanelor care doresc să pășească în interiorul ambasadei. „Am fost să iau viză de America fiului meu. Şi mi-au scos din geantă tot: căşti, brichetă, nu mai ştiu ce… Şi au scos asta! «Hopa! Ce e asta, domnule?» I-am zis: «Nu ştiu! O amuletă…»”, a povestit, amuzat, Dan Capatos. După un control amănunțit, în care cei de la pază s-au asigurat că amuleta nu reprezenta un pericol, Capatos a primit permisiunea de a intra în ambasada Statelor Unite ale Americii. Din fericire, lucrurile s-au încheiat cu bine, iar prezentatorul a rămas cu o poveste bună de spus prietenilor. 

andreea_73.jpg

foto
Andreea Marin nu l-a iertat deloc ușor pe Capatos
Foto:Arhivă personală

Nu este prima întâmplare neobișnuită, dar amuzantă pe care Capatos o povestește în cadrul emisiunii sale. Recent, a reltata un episod în care a fost implicată și Andreea Marin. “Prezentam o emisiune de monden pe vremea aceea. A venit Andreea Marin la noi la platou şi noi am luat-o şi am filmat-o de când a venit,, până a intrat în platou, emisiunea în sine şi apoi la plecare, pentru că doreau şi colegii de la Observator să facă o ştire cu treaba asta.Doar că, în momentul în care Andreea a intrat în platou, ea s-a împiedicat şi a căzut. După acest eveniment, ea mi-a spus „Dane, nu cumva să apară aşa ceva la televizor”, iar eu mi-am dat cuvântul de onoare că nu o să se întâmple. S-a terminat emisiunea, am condus-o la maşină , iar apoi m-am întors în redacţie, nu o să uit niciodată, şi mă uit pe ecrane şi văd căzătura Andreei. M-am dus repede la colegi şi le-a spus că i-am promis că nu o să apară căzătura, iar ei mi-au replicat „Las-o, că nu o să se supere că a căzut la fel ca în clipul lui Ştefan”. Apoi a sunat-o toată lumea, dar nu am vrut să înţeleagă faptul că eu nu am avut nicio vină”, a povestit Dan Capatos, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1