Dan Capatos, la pupitrul emisiunii după ce s-a operat! Ce intervenţie a suferit

capatos.jpg

dan capatos operatie nas pupitru emisiune
Dan Capatos a mărturist că nu se simte în cea mai bună formă a sa după operaţie
Foto: captură Antena 1

Luni a fost o zi cu emoţii pentru Dan Capatos care a suferit o intervenţie chirurgicală. Deşi ar fi putut să stea să se recupereze, vedeta Antena 1 nu a lipsit de la cârma emisiunii "Xtra Night Show", dar a încercat pe cât posibil că facă "economie" de cuvinte pentru a nu-şi face rău singur. Moderatorul a mărturisit că a suferit o operaţie la nas, prin care medicii i-au redus cornetele nazale şi nu are voie să vorbească prea mult.

Dan Capatos a ajus pe masa de operaţie, dar la scurt timp după intervenţia pe care chirurgul O.R.L. i-a făcut-o, prezentatorul a fost apt să se întoarcă la activităţile lui obişnuite, inclusiv să susţină o emisiune live cu invitaţi în platou. Moderatorul a mărturisit că s-a lăsat pe mâna medicului Codruţ Sarafoleanu. "Vă spuneam săptămâna trecută că urmează să-mi fac o intervenţie de reducţie a cornetelor nazale astăzi (n.r. luni), ceea ce s-a şi întâmplat. S-a jucat domnul profesor Sarafoleanu puţin prin nasul meu, drept pentru care am o faţă de bidon turtit, cred. Nu o să vorbesc fioarte mult, deoarece pronunţia cuvintele care necesită evacuarea aerului prin nas fac să-mi borborosească ceva acolo şi nu e bine. În principiu mă cam încurcă, pentru că nu am voie să suflu nasul. O să vedeţi că colegii sunt pregătţi să-mi ia locul în orice moment", a spus Dan Capatos, la emisiunea lui.

Cornetele nazale sunt formaţiuni anatomice care au capacitatea de a-şi mări volumul în mod fiziologic (pentru condiţionarea aerului inspirat), sau patologic din diferite cauze (viroze respiratorii; alergii; poluare; dependenţă de vasoconstrictoare). La unii pacienţi, ele pot rămâne definitiv mărite de volum şi dau senzatia de nas înfundat sau de senzaţie permanentă de răceală. Prin această intervenţie unele persoane rezolvă şi problema sforăitului. Specialiştii O.R.L spun că în funcţie de metoda chirurgicală folosită, efectele se pot vedea la trei săptămâni de la intervenţie.  

    

Loading...
 
 

Citește și