Dan Capatos, la cuţite cu Andreea Marin: «Nu o să uit niciodată»

capatos.jpg

FOTO
Dan Capatos a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Andreea Marin
Foto:captură video Antena 1

Dan Capatos, realizator TV, a povestit despre un eveniment mai puţin plăcut din cariera sa, acela în care a avut un conflict cu Andreea Marin, din cauza unei promisiuni pe care el nu a respectat-o.

Capatos a povestit că s-a certat cu Andreea Marin din cauza unui eveniment care a a avut loc cu ani în urmă. A menţionat că au lăsat lucrurile neagtive în urmă şi că, în prezent, de înţeleg bine, îngropând securea războiului. Neînţelegerea a pornit de a o căzătură a Andreei în platoul emisiunii pe care Capatos o prezenta la vremea respectivă. În ciuda faptului că l-a rugat să nu apară căzătura la montaj, Dan Capatos nu i-a putut convinge pe colegiisăi de la producţie să decupeze momentul jenant. Emisiunea a fost difuzată, iar clipa în care Andreea s-a împiedicat a fost văzută de mii de oameni. Este de înţeles de ce vedeta a fost atât de supărată pe cel care a invitat-o la emisiune.

andreea.jpg

foto
Andreea Marin l-a iertat cu greu pe Capatos
Foto:Arhivă personală

 “Prezentam o emisiune de monden pe vremea aceea. A venit Andreea Marin la noi la platou şi noi am luat-o şi am filmat-o de când a venit,, până a intrat în platou, emisiunea în sine şi apoi la plecare, pentru că doreau şi colegii de la Observator să facă o ştire cu treaba asta.Doar că, în momentul în care Andreea a intrat în platou, ea s-a împiedicat şi a căzut. După acest eveniment, ea mi-a spus „Dane, nu cumva să apară aşa ceva la televizor”, iar eu mi-am dat cuvântul de onoare că nu o să se întâmple. S-a terminat emisiunea, am condus-o la maşină , iar apoi m-am întors în redacţie, nu o să uit niciodată, şi mă uit pe ecrane şi văd căzătura Andreei. M-am dus repede la colegi şi le-a spus că i-am promis că nu o să apară căzătura, iar ei mi-au replicat „Las-o, că nu o să se supere că a căzut la fel ca în clipul lui Ştefan”. Apoi a sunat-o toată lumea, dar nu am vrut să înţeleagă faptul că eu nu am avut nicio vină”, a povestit Dan Capatos, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars. 

Loading...

Citește și

  • dan capatos operatie nas pupitru emisiune

    Luni a fost o zi cu emoţii pentru Dan Capatos care a suferit o intervenţie chirurgicală. Deşi ar fi putut să stea să se recupereze, vedeta Antena 1 nu a lipsit de la cârma emisiunii "Xtra Night Show", dar a încercat pe cât posibil că facă "economie" de cuvinte pentru a nu-şi face rău singur. Moderatorul a mărturisit că a suferit o operaţie la nas, prin care medicii i-au redus cornetele nazale şi nu are voie să vorbească prea mult.

  • andreea marin

    Andreea Marin împlinește 43 de ani vineri, 22 decembrie. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook, în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul timpului, mai ales în momentele de ”grea cumpănă”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1