Dan Bittman a dat autograf pe burtica unei graviduţe

untitled-124bitman.jpg

Dan Bittman şi colegii lui de trupă au fost rugaţi cu insistenţă de o viitoare mămică să-şi lase semnăturile pe burtica ei

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bittman are 54 de ani, dar nu şi-a pierdut şarmul. La spectacolele lui se înghesuie, deopotrivă, şi puştoaice şi femei de peste 60 de ani. O viitoare mămică, neavând la îndemână un petic de hârtie, pe care să culeagă autografele membrilor trupei Holograf, le-a pus la dispoziţie burtica de graviduţă.

Membrii trupei Holograf au dat autografe, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate, pe mai orice: şepci, şerveţele, ziare sau pe tricouri. Iată însă că, de curând, o fană înflăcărată, viitoare mămică, i-a invitat să se semneze pe burtica ei.

Iniţial un pic fâstâciţi, artiştii s-au îndemnat unii pe alţii şi i-au îndeplinit femeii pofta de grăviduţă. Contactat de reporterii Click!, Dan Bittman şi-a amintit cu amuzament de acest episod: “La concertele Holograf apar şi graviduţe şi ne bucură enorm faptul că fac acest efort să vină să ne asculte. Mă bucur că o să avem fani încă din pântecul mamelor. Şi, da, e normal să dăm autografe chiar şi pe burtici, dacă aşa vor viitoarele mămici care ascultă piesele noastre. Lucrăm la generaţia următoare de fani, viitorul e asigurat”. Numai că mai mulţi fani de-ai trupei, care a lansat de-a lungul vremii zeci de hit-uri, printre care “Şi băieţii plâng câteodată” sau “Ţi-am dat un inel”, nu au privit cu ochi buni gestul, ba chiar au luat-o pe femeie peste picior: “Doamna nu se mai spală, până se naşte copilul?”.

Alex Velea a pus pixul pe decolteu


A anunțat că se va căsători cât de curând cu Antonia, însă vestea nu le-a ținut la distanță pe admiratoarele lui Alex Velea. La un eveniment dintr-un club, Velea a trebuit să-i dea autograf unei fete mai rotunjoare direct pe sâni.

Guţă şi-a scris numele pe fundul unei dudui

Chiar dacă nu este Făt-Frumos, Nicolae Guţă are mare trecere la femei. La unul dintre concerte, o domnișoară sexy i-a tăiat calea și l-a rugat cu insistență să-i dea un autograf direct pe fund. Și el surprins de îndrăzneața cerere, Nicolae a zâmbit rușinat și s-a conformat.

Patzaichin s-a semnat pe baveţica unui bebeluş


Nerăbdătoare să aibă o amintire de la marele sportiv, care a făcut ani la rând cinste țării cu performanțele sale sportive, femeia l-a rugat pe Ivan să dea cu subsemnatul pe bavețica copilului ei. Femeia a promis că n-o va spăla niciodată.

Corina s-a iscălit pe ghipsul lui Raicu


În primăvara anului 2014, Andreea Raicu a suferit un accident la sala de sport, în urma căruia şi-a rupt piciorul drept. Vedeta a fost nevoită să poarte ghipsul mai bine de o lună, astfel că așa a ajuns la o emisiune tv. Ca să o înveselească, prietenii, inclusiv solista Corina, i-au lăsat drept amintire semnăturile lor.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Dan Bittman (53 de ani) a fost surprins recent în timp ce fuma, chiar dacă a avut probleme cu vocea în urma unei intervenţii medicale din 2012. Artistul a recunoscut, pentru Click!, că fumează ocazional, deşi ştie că nu e bine. Medicul Constantin Popa, cel care l-a ajutat pe Bittman să îşi recapete vocea, a explicat la ce riscuri se supune solistul când fumează.

  • holograf dan bittman concert

    O ţine numai în chefuri! Dan Bittman (53 de ani) a fost surprins recent în timp ce fuma la o petrecere, chiar dacă a avut probleme cu vocea în urma unei intervenţii medicale din 2012. Artistul a recunoscut, pentru Click!, că fumează ocazional, deşi ştie că nu e bine, însă se pare că acesta nu este singurul lui viciu care îi poate pune sănătatea în pericol.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5