Dan Bittman: «Chef Scărlătescu va găti vara asta la parcul meu de distracţii»

2_4-col-bittman.jpg

Dan Bittman are o relație apropiată cu cei trei băieți ai lui
foto: CLICK!

A mai rămas o lună până când Dan Bittman (55 de ani) va da din nou startul la distracţie. El va redeschide, la sfârşitul lunii aprilie, Parcul de agrement ”A2 Wake Park”,  situat la 49 de kilometri de Bucureşti, pe malul Lacului Sulimanu, în care a investit 500.000 de euro. Dacă anul trecut a fost ajutat, la greu, de familie, acum a decis să angajeze câţiva studenţi, dar şi un bucătar experimentat.

Un nume cu rezonanţă în arta culinară va lucra toată vara pentru celebrul solist Dan Bittman, la parcul de agrement ”A2 Wake Park”. Este vorba despre Chef Cătălin Scărlătescu (45 de ani), pe care îl vedeţi la ”Chefi la cuţite” (Antena 1). Marele expert le va găti tot felul de bunătăţi turiştilor care vor alege să se relaxeze pe malul Lacului Sulimanu. Contactat de Click!, liderul trupei Holograf ne-a declarat:  “Pe 27 aprilie avem deschiderea oficială, aşa că o să facem un mare show primele trei zile. O să fie prezent un triplu campion mondial, o să fie şi un concert.

2_3-col-chef-scarlatescu-la-jubile.jpg

Chef Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), este maestru în preparate din fructe de mare, în special scoici
Am bătut palma cu Chef Scărlătescu care o să bucătărească toată vara pentru cei care o să vină să se distreze aici”. Anul trecut, Cătălin Scărlătescu şi-a deschis un restaurant în Neptun, ”Burger &Scoici”, însă mesele au fost, la orele prânzului, mai mereu goale, dovadă stând fotografiile realizate de fotoreporterii Click!, în zile diferite. 

De vină pot fi şi preţurile măricele : între 17 şi 25 de lei un burger cu carne de vită, de peşte sau de porc, iar o porţie de 400 de grame de scoici ajunge şi la 36 de lei. Dan susţine însă că investiţia iniţială, de 500.000 de euro, nu a fost suficientă, prin urmare,  va trebui să mai scoată sume importante din buzunar:” În afaceri trebuie investit tot timpul, vreau să mai cumpăr câteva ATV-uri, am mai pavat o curte în stil franţuzesc, plus că turiştii vor putea face plimbări pe lac pe nişte fotolii gonflabile”.

Artistul a făcut anul trecut o inaugurare pe cinste, la care au fost prezente mai multe vedete, dar şi cei trei băieţi ai săi şi iubita,  textiera Liliana Ştefan. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe toţi membrii familiei Bittman în timp ce pregăteau evenimentul şi ajutau la ultimele retuşuri. Preţurile nu sunt de speriat. Dacă doriţi cursuri de wakeboarding (n.r. – ski nautic cu placa) va trebui să plătiţi: 50 de ron pentru 10 minute de iniţiere, şi 150 de lei, la avansaţi, pentru o oră. Pentru o plimbare cu placa pe cablu, preţurile pornesc de la 35 de lei, 15 minute, iar pentru un sezon întreg plătiţi 3.600 de lei.

Echipamentele (plăci, căşti, veste) se pot închiria pentru o oră sau pentru o zi, cu 45 sau 135 lei. Pentru cine doreşte cazare, vă spunem că un Bungalow cu trei locuri costă 150 de lei pe noapte, iar pentru un  apartament cu 5 locuri veţi da  250 de lei pe noapte. La camping  este mult mai ieftin, doar 20 de lei pe noapte.   Anul trecut, Dan a găzduit câteva sute de turişti. Mulţumiţi de felul în care au fost trataţi, ei i-au promis celebrului patron că  vor reveni în acest mic colţ de Rai.

«Vreau să angajez câţiva studenţi»

2_2-col-parc.jpg

O plimbare cu placa pe cablu costă în jur de 35 de lei

 

Dan Bittman ne-a anunţat că are nevoie de personal pentru afacerea care se află pe o suprafaţă de teren de trei hectare: “Caut personal! Vreau să angajez şase studenţi pe timpul verii, care să lucreze de joi până duminică, pe un salariu rezonabil zic eu, care să fie cuprins între 2.000 – 2.500 de lei lunar”, ne-a mai dezvăluit solistul afacerist. Cântăreţul se aşteaptă ca în acest sezon estival să vină cât mai mulţi turişti, pentru a-şi amortiza investiţia. Însă, după cum se ştie, el are deja o sursă sigură de venit, muzica, având plină agenda de concerte, alături de membrii trupei Holograf.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1