Dan Bălan, preot sedus de o bombă sexy în noul videoclip

dan18-19-vedetete-2-col-dan.jpg

Dan Bălan a lansat un nou hit, “Hold on Love”
Citeste tot despre: 

A șocat cu reunirea trupei O-Zone, pe 9 mai, la concertul de Ziua Europei din București, dar iată că Dan Bălan (38 de ani) continuă seria surprizelor și ne arată că îi merge foarte bine și solo.

Vineri (19 mai), el a lansat videoclipul piesei “Hold on Love”, regizat de Alan Badoev, în care joacă rolul unui pastor.

Conform scenariului, el apare îmbrăcat în straie preoțești și este atras în ispită de o roșcată focoasă, dar de care se apără cu ajutorul unei biblii.

Dan Bălan spune că povestea clipului se referă la tentații și fățărnicie, iar preotul are misiunea de a dezgoli sufletul oamenilor și de a le arăta adevărata lor față.

loading...

Citește și

  • ozone

    Cei trei băieți care au format trupa O-Zone, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, s-au reunit pentru un concert extraordinar în Piața Universității din București, marți, 9 mai, organizat cu ocazia Zilei Europei de către Primăria Capitalei.

  • Numele liderului trupei O-Zone, singurul artist din Republica Moldova care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy se află în aceste zile în centrul unui scandal diplomatic. După ce autoritățile de la Chișinău au întors de pe aeroport mai mulți jurnaliști și experți din Rusia, analistul rus Alexei Martînov propune expulzarea din Rusia a lui Dan Balan, fiul șefului Serviciului de Informaţii şi Securitate Mihai Balan.