Dan Badea s-a căsătorit cu sosia Lorei, prima lui soţie

12-13-vedete-lora-1.jpg

2017. Dan s-a căsătorit sâmbătă cu Mădălina

Dan Badea (39 de ani) a suferit enorm, în urmă cu doi ani, când a pus punct mariajului cu solista Lora (35 de ani), însă iată că eşecul sentimental nu l-a făcut să-şi piardă încrederea în instituţia căsătoriei.

Ca dovadă, în urmă cu două zile, el a îmbrăcat din nou ţinuta de ginerică, invitând-o la altar pe iubita lui, Mădălina. Nuntaşii au comentat pe la colţuri că mireasa, frumuşică foc, de altfel, seamănă foarte mult cu Lora. “Cea mai frumoasă zi!”, a scris Dan Badea în dreptul imaginii publicate, alături de actuala parteneră.

12-13-vedete-lora.jpg

2012. Dan Badea, alături de Lora, la nunta lor de pomină

 

Pentru această zi specială, mirele a ales să poarte un costum scump, la care a asortat o cămaşă albă şi un papion, accesoriu pe care l-a avut şi la nunta cu Lora, în 2012. De asemenea şi Mădălina a ales o rochie de mireasă elegantă, care îi evidenţia trupul de fotomodel. Lora şi-a găsit fericirea în braţele managerului său, Ionuţ Ghenu, însă încă nu au planuri de căsătorie.

 

Loading...

Citește și

  • lora dan badea divort motive agresivitate

    La aproape trei ani de la divorţ, Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul de coşmar pe care l-a avut alături de comediantul Dan Badea. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei.

  • lora

    Fostul soț al Lorei, Dan Badea, se apără după ce toată lumea l-a acuzat că a avut un comportament violent cu solista. Totul a pornit de la o declarație a Lorei, prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că Dan Badea ar fi lovit-o. Actorul afirmă, însă, că totul nu este decât o confuzie și nu este vorba despre el.