Dan Badea, primar în Orașul cu Chef de Viață

dan_badea-foto.jpg

dan badea beraria h
Dan Badea îmbină viața de comediant cu cea de polician, candidând la Primăria Orașului cu Chef de Viață – BERĂRIA H
Citeste tot despre: 

Dan Badea îmbină viața de comediant cu cea de polician, candidând la Primăria Orașului cu Chef de Viață – BERĂRIA H Dan Badea, unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România, adună mii de oameni la show-urile lui de stand-up comedy. După numeroasele apariții TV și după succesul de care s-a bucurat în mediul online, artistul își dorește o cariera de primar la BERĂRIA H. Bazându-se pe simțul umorului, pe spontaneitatea înnăscută și pe sprijinul fanilor își propune să ajungă în fruntea conducerii Orașului cu Chef de Viață.

Nu e o glumă! Dan Badea, celebrul comediant și prezentator TV, candidează la șefia Primăriei Orașului cu Chef de Viață - Berăria H. El este susținut de către BRMRU, un partid proaspăt înființat, și propune un discurs radical de reeducare a triștilor care beau bere.

Într-o manieră comică, Dan Badea analizează în detaliu tipologiile bărbaților care ies la bere și își propune să schimbe unele comportamente. Artistul îi critică aspru pe cei care își cheamă iubitele la bere - “Tristul ăla care își aduce noua prietenă la seara băieților”, pe cei care ezită să achite: „Tristul ăla pe care îl trece o nevoie acută fix când vine nota.” și pe cei care consumă o singură bere: “Tristul care trage de o bere până se face apă”.

Programul BEREctoral al lui Dan Badea dorește să atragă tot mai mulți votanți de partea lui pentru a putea obține titlul de Primar al Orașului cu Chef de Viață.

Alți 3 candidați cu promisiuni mărețe intră în cursă: Anda Adam, Dan Helciug și independentul Mihai Meiroș, iar electoratul e mobilizat masiv la vot.

Ah, și să nu uităm de mita berectorală  premii. Toți alegătorii care votează:

  • Primesc un metru de bere garantat la Joia de Ieșeală în Berăria H
  • Participă la tombola pentru o excursie în Dubai pentru 2 persoane oferită de Premio Travel

Electoratul poate vota până pe 29 martie online pe www.berariah.ro/voteaza sau la secțiile de votare amenajate chiar în Berăria H.

primari_1.jpg

beraria h
Alți 3 candidați cu promisiuni mărețe intră în cursă: Anda Adam, Dan Helciug și independentul Mihai Meiroș, iar electoratul e mobilizat masiv la vot.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1