Dan Alexa: “Anamaria Prodan e sufletul meu, suntem echipa perfectă”

anamaria-prodan-dan-alexa.jpg

dan alexa anamaria prodan
Despre Dan Alexa şi Anamaria Prodan s-a speculat că ar avea o relaţie

Înaintea meciului dintre Dunărea Călărași și Dinamo (0-0), din 24 februarie, antrenorul Dan Alexa a dat un interviu spumos celor de la Fanatik, în care a vorbit despre fotbal, schimbări, dar și despre relația cu Anamaria Prodan. Iată ce a putut să spună acesta.

Partida de fotbal dintre Dunărea Călărași, echipa antrenată de Dan Alexa, și Dinamo București, antrenată de Mircea Rednic, s-a încheiat cu scorul de 0-0. Înaintea acestui meci, Alexa a oferit un interviu spumos în care vorbește și despre impresara Anamaria Prodan. La un moment dat, s-a speculat că cei doi ar avea o relație, însă amândoi au negat acest lucru și au spus că între ei este doar o prietenie extrem de puternică. Fostul jucător a făcut prea multe transferuri la Călărași, prin intermediul celebrei impresare, ocazie cu care a realimentat bârfele.

“Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut eu și Anamaria Prodan nu vor putea să facă în 10 ani alţii. Ce performanțe am făcut eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă cineva curând. Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă. Omul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă. Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate să vorbească oricine până se plictiseşte. Noi, cei de la Călărași, suntem o familie. O familie pe care am construit o alături de Costel ilie, Sorin Boiangiu, Edi Grama, Florin Brișan, Vasile Iliuţă, George Neagu, Mirel Condei, Mihai Moraru, Adrian Blaj, Pavel Hanciuc, Adrian Motoacă şi Ionuţ Babadag”, a spus Dan Alexa pentru Fanatik.

Loading...

Citește și