Damian Drăghici va deveni tată la aproape 50 de ani

damian-draghici-cristina-stroe.jpg

Cristina Stroe și Damian Drăghici
Damian Drăghici și Cristina Stroe vor fi părinți
Foto Facebook

Damian Drăghici și logodnica sa, Cristina Stroe, se pregătesc să fie părinți. Deși au trecut 25 de ani de când el a devenit prima oară tată, Damian Drăghici va fi din nou părinte. Artistul speră ca logodnica lui să nască un băiețel.

Potrivit libertatea.ro, fiica lui Damian Drăghici din prima căsnicie a venit la București pentru a fi alături de Cristina Stroe care urmează să aducă pe lume primul ei copil. Damian Drăghici a cerut-o de soție de curând, chiar în direct, la o emisiune tv.

"Vrei să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot", a întrebat-o Damian pe Cristian la sfârșitul piesei pe care au cântat-o împreună. "Pe bune? Voi știați toți?", a răscpuns Cristina. Cei doi au recunoscut că respectiva întrebare a luat-o pe nepregătite pe cânăreață, întrucât relația lor nu era tocmai în cea mai bună etapă.

Ea a scris un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare după ce a fost cerută în căsătorie.

"În ultimul an am învaățat că dragostea trebuie traită, simțită și mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an, a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. Am învățat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul ăsta pot spune ca am evoluat împreună din toate punctele de vedere și fiecare a înțeles că niciun vis nu-i prea îndrăzneț și că tot ce-ți dorești se poate îndeplini. Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viața unui cuplu este, fără doar și poate, cererea în căsătorie. Nu m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple nicio secunda, mai ales în contextul în care ne aflam, la televizor. Simțindu-mă copleșită de fosta relație, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special și intim să fie facut public, așa că m-am blocat și nu am știut cum să reacționez. Știam că Damian este spontan și imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcușurile și coborâșurile din relația noastră, două lucruri esențiale ne-au unit: dragostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol și pasiunea și viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt și tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc și sunt iubită. Damian Drăghici, îți mulțumesc că exiști!"

Damian Drăghici va fi din nou tată

De când este gravidă, Cristina Stroe primește toată atenția lui Damian Drăghici care este foarte fericit că va fi din nou tată.

Loading...
 
 

Citește și