Damian Drăghici vrea show la Sala Palatului cu 40 de artişti

18-vedete-2-col-damian-si-lori.jpg

Ieri, Loredana şi Connect R l-au însoţit pe Damian Drăghici la lansarea albumului

Vineri (11 noiembrie) a fost o zi specială pentru Damian Drăghici, care a lansat CD-ul aniversar “Gipsy Rock – Change or Die”, un material aşteptat cu nerăbdare de toţi fanii.

Lansarea a avut loc la Radio Zu, unde la prima oră i-au fost alături Loredana, Lora, Sore, Feli, Jazzy Jo, Giulia, Connect R şi mulţi alţii, pentru a cânta împreună piesele produse în studioul “HaHaHa Production”.
Damian Drăghici (46 de ani) s-a pregătit apoi pentru show-ul din Fratelli, care a avut loc aseară, după ora 23.00. „De ziua mea, pe  31 martie, dar şi înainte, pe 30, vrem să facem un spectacol la Sala Palatului, unde să-i aducem pe toţi cei cu care am colaborat la acest album, peste 40 de oameni”, ne-a declarat Damian.

Loading...

Citește și

  • În ultima vreme sunt tot mai dese colaborările artiştilor din generaţii diferite. Este şi cazul muzicianului Damian Drăghici (46 de ani), care lansează vineri (11 noiembrie), împreună cu Universal Music România și Gypsy Productions România, albumul aniversar „GYPSY ROCK/Change or Die”, al legendarei trupe „Damian & Brothers.

  • Trupa Damian &Brothers le pregăteşte fanilor o surpriză de proporţii. La zece ani de la înfiinţare, Damian Drăghici (46 de ani) anunţă lansarea albumului “Gypsy Rock. Change or Die”, eveniment care va avea loc vineri, de la orele 23.00, la Fratelli Studios.