Damian Drăghici a lucrat cu Smiley la noul album

8-9-vedete-2-col-damian-si-smiley.jpg

Damian Drăghici, alături de Smiley, Şerban Cazan şi Andra
Citeste tot despre: 

În ultima vreme sunt tot mai dese colaborările artiştilor din generaţii diferite. Este şi cazul muzicianului Damian Drăghici (46 de ani), care lansează vineri (11 noiembrie), împreună cu Universal Music România și Gypsy Productions România, albumul aniversar „GYPSY ROCK/Change or Die”, al legendarei trupe „Damian & Brothers.

Trupa a luat fiinţă acum 10 ani, în decembrie 2006, la inițiativa artistului Damian Drăghici, reîntors la rădăcinile sale din România, după 20 de ani petrecuți în Grecia și SUA și după o carieră internațională în muzica pop și jazz. De la înființare și până în prezent, trupa a susținut peste 600 de concerte în România și în străinătate. Pentru acest album, Damian a colaborat cu echipa de producţie a lui Smiley, „HaHaHa Production”, dar şi cu artişti precum Delia, Andra, Loredana, Dan Bittman, Ștefan Bănică, Connect-R, Lora, Cristina Bălan, Alina Eremia, Feli, Cornel Ilie (Vunk), Zdob și Zdub, Sergiu Ferat, Grasu XXL, Cabron, Flavius Teodosiu, Sore, Giulia, Jazzy Jo. Lansarea va culmina cu un concert incendiar, în această seară, la Fratelli Studio.

 

Loading...

Citește și

  • Trupa Damian &Brothers le pregăteşte fanilor o surpriză de proporţii. La zece ani de la înfiinţare, Damian Drăghici (46 de ani) anunţă lansarea albumului “Gypsy Rock. Change or Die”, eveniment care va avea loc vineri, de la orele 23.00, la Fratelli Studios.

  • Artistul strânge ca furnica din cântări, iar economiile le investeşte în afaceri. Smiley deţine o casă de producţie, are şi un magazin online de haine şi de accesorii, iar joi a dat din nou lovitura. El şi-a inaugurat un club, chiar în incinta vestitei uzine din zona Republica.

  • smiley

    Joi seară, 29 septembrie, Smiley a mai bifat încă o afacere pe care a legat-o de portofoliul HaHaHa Production, un loc în care se vor susține concerte, aflat chiar la parterul blocului în care se află și sediul HaHaHa. Artistul, bun întreprinzător, a pus cap la cap un adevărat imperiu și până acum s-a dovedit a avea un fler deosebit.

  • În spatele unui bărbat puternic şi de succes stau întodeauna mai mulţi specialiști. Este şi cazul lui Smiley, Andrei Tiberiu Maria pe numele lui real, jurat la „Vocea României” şi prezentator la „Românii au talent”.