Da, Ionuț Fulea e cel mai sexy folclorist, dar uite cât de frumoasă e soția lui!

ionut_fulea_slab.jpg

ionut fulea
Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme, iar acum este nerecunoscut

Deși i s-a pus eticheta de cel mai sexy solist de muzică populară, Ionuț Fulea este un familist convins. Solistul de 45 de ani este căsătorit și are doi copii de care este tare mândru. Brândușa, soția artistului, este foarte frumoasă, pe măsura numelui care-l poartă.

După ce a slăbit 41 kg, Ionuț Fulea (45 de ani) a fost comparat cu actorul hollywoodian Leonardo DiCaprio (42 de ani). Folcloristul originar din Sebeș are, ce-i drept,  trăsături asemănătoare cu cele ale artistului din Titanic: ochi albaștri, sprâncene frumos conturate, gură senzuală, ba chiar și pieptănătura este aceeași.

Spre desoebire de ”fratele” său mai mic însă, Ionuț Fulea este un familist convins, așezat la casa lui și cu doi copii adolescenți.

Soția artistului, Brândușa Fulea, este frumoasă pe măsura numelui pe care-l poartă. O brunetă superbă, de 44 de ani, cu ochi albaștri, absolventă a Facultății de Științe Economice din Cluj.  

sotie ionut fuleaZoom
Brândușa este soția lui Ionuț Fulea de 20 de ani
foto: arhivă personală

 

Ionuț a cunoscut-o în 1994, la Cluj, în vremea studenției. Cei doi au avut o relație scurtă, de o lună, apoi s-au despărțit. Destinul avea însă alte planuri pentru ei. După trei ani, cei doi s-au reîntâlnit și s-au căsătorit. Brndușa i-a dăruit doi copii, pe Tudor și pe Bianca, ajunși acum la vârsta adolescenței.

ionut fulea sotieZoom
Ionuț Fulea și Brândușa s-au cunoscut în studenție
foto: arhivă personală

 

ionut fulea sotieZoom
Ionuț Fulea este un familist convins
foto: arhivă personală

 

loading...
Loading...

Citește și