Da’ ce-avem noi aici? Două dive şi-un şorici!

d118-19-vedete-15-col-pro-.jpg

Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu au tras cu dinții de șoriciul de porc

Vedetele PRO TV muncesc în această perioadă mai mult ca oricând pentru că, pe lângă emisiunile lor, trebuie să filmeze și pentru edițiile speciale de 1 Decembrie.

Anul acesta, odată cu sărbătoarea națională, postul din Pache Protopopescu aniversează 21 de ani de la înființare, iar în grilă vor fi tot felul de noutăți. Printre vedetele invitate la fimările recente s-au numărat și divele Andreea Esca, Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu, cele două din urmă oferind un spectacol cum nu vedeți la tot pasul.

d218-19-vedete-15-col-dese.jpg

Scena originală din filmul Disney “Doamna și vagabondul” este cu spaghete, cu nu șorici

Au dat icrele negre și mâncarea de fițe pe sarmale, mămăliguță și șorici de porc, de care au tras amândouă, cu dinții, încercând să recreeze scena celebră din “Doamna și vagabondul”. Doar că, atunci când a pus poza respectivă pe Instagram, Mihaela a cam încurcat desenele animate și a menționat că se crede în “Pisicile aristocrate”.

d318-19-vedete-3-col-pro.jpg

Pavel Bartoș, Andreea Esca, Iulia Vântur și Mihaela Rădulescu au dat gata sarmalele cu mămăliguță

Imediat, fanii virtuali au apostrofat-o. De la chef nu au lipsit Pavel Bartoș, Mihai Mărgineanu şi restul vedetelor PRO TV.

Loading...

Citește și

 • mihaela radulescu

  Curând vom avea o imagine completă a vilei de fițe în care s-a mutat Mihaela Rădulescu după ce a părăsit apartamentul pus la dispoziție de fostul soț, Elan Schwartzenberg. După perdele, camera copilului și mobila deșucheată, a venit rândul banalului telefon să fie prezentant fanilor vedetei, care o urmăresc pe rețelele de socializare.

 • mihaela radulescu facebook scandal

  Răduleasca a cedat! Jurata de la „Românii au talent” a reacționat la comentariile celor care sunt derajați că tot ce comunică pe rețele de socializare este pozitiv. Bruneta recunoaște că nu totul este roz în viața ei.

 • mihaela radulescu copil ayan

  Mihaela Rădulescu ştie pentru ce a muncit toată vara. Jurata de la "Românii au talent" şi-a făcut o casă la care mulţi îndrăznesc doar să viseze. Diva de Monaco nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de confortul ei şi al fiului ei, Ayan, pe care îl are din mariajul cu Elan Schwartzenberg. Şi-a amenajat un dormitor luxos, iar băiatului i-a făcut o cameră, cât o sală de clasă!

 • mihaela radulescu haine dressing

  Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte mai bine goală decât îmbrăcată, iar relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani) i-a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea. Cei doi se potrivesc de minune şi în pat, după cum spune Mihaela, dar şi în viaţa publică.