Cuvinte dure pentru Maria Constantin: ”Iar te-ai mutat în patul unui bărbat”

12-13-vedete-maria-constantin-bun.jpg

Maria Constantin l-a aşteptat pe Dacian Varga în garajul casei lui, din zona Dorobanţi, pentru a-l ajuta cu bagajele
foto: Mihai Ionescu

Preferată de unii, criticată de alții. Maria Constantin a crezut că va avea parte de linişte după ce s-a cuplat cu fotbalistul Dacian Varga, la nici un an de la divorţul de Marcel Toader, dar iată că nu e aşa. Artista s-a trezit cu un val de comentarii negative din partea celor care o urmăresc pe Facebook.

De câteva luni, Maria Constantin (31 de ani) are o relație cu fostul fotbalist Dacian Varga. După două divorțuri, artista nu se mai gândește la măritiș, însă faptul că iubește din nou i-a aprins pe cei care o urmăresc pe Facebook. Aceştia au făcut comentarii extrem de acide în legătură cu viața ei privată. Totul a pornit de la o poză pe care Maria a publicat-o pe Facebook, și care o înfățișează în mașină, în drum spre facultate (n.r. este studentă la Conservator). “2019 începe cu ... facultate şi examene”, a scris Maria în dreptul pozei, iar de aici a început potopul de comentarii. Unii o felicită și îi urează baftă, alții sar la gâtul ei. “Iar ai început o mare poveste de dragoste, iar te-ai mutat în patul unui bărbat. Felicitări fostului tău soţ că nu-ţi dă copilul să-l creşti (n.r. solistul Ciprian Tapotă). Ce-ar înţelege copilul din tot ceea ce faci?. Ce educaţie poţi să dai tu, când şi tu ai nevoie de o educaţie serioasă?”, i-a scris un fan, referindu-se la relația cu Dacian Varga.

Și criticile nu s-au oprit aici. Cineva îi reproșează relația cu Marcel Toader și faptul că își neglijează fiul de 9 ani, care a rămas în grija tatălui. ”Nu ai învăţat din eşecurile tale? Nu ai 18 ani, eşti mamă, ai o responsabilitate morală faţă de copilaşul tău. Tu crezi că dacă îi dai bani, haine, dulciuri, jucării te achiţi de toate datorile de mamă? Să ştii că nu, ascultă-mă pe mine, un bărbat trecut prin viaţă. Copilul creşte şi o să vadă trecutul tău în aceste reţele moderne. Trezeşte-te, fată, păcat că tatăl tău nu mai este, poate te-ar trage un pic de ureche”. Alții scriu că este talentată, dar că nu îi mai pot asculta muzica.

“Eşti talentată, dar din cauza comportamentului tău nici nu te ascult, pentru mine nu ai nici o valoare. Nici cu acest fotbalist n-o să faci casă, cum am văzut ştirile despre el. De fapt, până la 70 de ani, ai tot timpul să schimbi bărbaţii, imediat îl egalezi pe Marcel”, îi mai scrie un prieten virtual.

 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Uite cât se găteşte Maria Constantin pentru întâlnirea cu noul iubit!

Maria Constantin şi craiul Dacian Varga s-au mutat deja împreună!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • S-a dat cocoș, dar nevasta l-a pus cu botul pe labe! După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la televizor, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Click! a aflat că mariajul dintre cei doi s-ar fi încheiat în mare secret, în urmă cu două zile, la notar.

  • Vremurile în care se lăfăia în lux ca un prinţ sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorită relaţiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. Rămas singur, după divorţul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, în instanţă, şi apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1