În curând o vei putea angaja să se ocupe de tine personal. Despre ce vedetă este vorba

994619_616640011708087_210400670_n.jpg

Silvia Lăuneanu este deja antrenor de combat fit la o sală de sport din Capitală
Silvia Lăuneanu este deja antrenor de combat fit la o sală de sport din Capitală

Vedetele nu sunt atât de inaccesibile pe cât s-ar crede. Cel puţin Silvia Lăuneanu care, de luna viitoare, poate petrece aproape zilnic o oră cu tine. Evident, nu la cafea, ci la muncă, în sala de sport.

Cântăreaţa merge mai departe cu pasiunea ei pentru mişcare şi, după ce a devenit instructor de combat fit, acum face cursuri pentru a deveni instructor personal de fitness. „Mi-a venit ideea după ce mai multe cursante îmi cereau să mă ocup de ele personal, să le acord atenţie doar lor. Mie îmi place foarte mult, bucuria cu care fac sport e molipsitoare”, mărturiseşte frumoasa brunetă.

A început cursurile în urmă cu o lună, iar examenul îl are pe 23 august. În fiecare weekend învaţă despre anatomie, nutriţie, fitness, inclusiv psihologie. „Sunt noţiuni pe care deja le ştiu, însă e important să le pun în aplicare 100% corect, nu după ureche, să pot fi în stare să dau omului răspuns avizat la orice întrebare”, mai spune artista.

Cursurile pe care le face sunt acreditate în 80 de ţări, iar după ce obţine diploma, va putea da lecţii inclusiv acasă la client. „Păzea! În curând voi deveni şi antrenorul vostru personal de fitness. Mai am puţin şi termin cursurile. Facem şi listă de înscrieri”, a scris Silvia pe pagina sa de socializare, recunoscând că a primit deja şi cereri oficiale.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1