Cumplit de slabă și trasă la față. Mădălina Ghenea, prima apariție după zvonurile de despărțire

ghenea_main.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea a fost fotografiată la amfAR Gala de la Milano
foto: Hepta

Mădălina Ghenea a bifat prima apariție pe covorul roșu de la zvonurile că s-ar despărți de tatăl copilului ei. Tânăra a fost fotografiată joi, 21 septembrie, la amfAR Gala din Milano. Îmbrăcată într-o rochie neagră, vedeta a părut mai trasă la față și mai slabă ca niciodată.

Mădălina Ghenea (29 de ani) a fost întotdeauna trasă prin inel, iar după naștere și-a recăpătat silueta în timp record. Imaginile surprinse de fotografi joi seară, la amfAR Gala de la Milano, ne-o arată însă pe actriță mai slabă ca niciodată și foarte trasă la față.

Nici măcar machiajul de seară și părul coafat în bucle generoase nu au putut ascunde urmele stresului în care a trăit Mădălina în ultimele săptămâni. Acuzată voalat că-și neglijează fetița de aproape șase luni, ocupându-se mai mult de carieră, frumoasa brunetă a negat totul pe pagina personală de Facebook, evitând, totuși, să facă vreo referire la tatăl copilului, băiatul de bani gata Matei Stratan.

Pentru evenimentul caritabil de la Milano, Mădălina a ales o rochie neagră tip sirenă, cu talia marcată și un detaliu prețios la baza gâtului.

madalina gheneaZoom
Mădălina Ghenea, incredibil de slabă la un eveniment caritabil
foto: Hepta

 

Croită pentru a pune în valoare postriorul și coapsele, rochia părea ideală pentru senzuala româncă, apreciată dintotdeauna pentru frumusețea ei exotică, à la Sophia Loren. De data aceasta însă, partea inferioară a rochie nu prea a avut pe ce să se așeze, vedeta pierzând foarte multe kilograme în ultima vreme.

madalina_si_matei.jpg

madalina si matei
Mădălina Ghenea și Matei Stratan au înlăturat zvonurile că s-ar fi despărțit
foto: arhiva personală
loading...

Citește și