Cumplit! Ce trebuie să facă, în fiecare dimineață, Viorel Lis

viorel_lis_3.jpg

viorel lis medicamente tratament oana lis
Viorel Lis este mai slabit ca niciodata

Viorel Lis trece prin momente cât se poate de dificile. Atacul vascular cerebral pe care l-a suferit l-a pus la pământ, iar acum, pentru a supraviețui, este nevoit să treacă printr-o adevărată ordalie în fiecare dimineață.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis este, și acum, una problematic. Iar asta se poate observa din cât de multe medicamente este nevoit, zi de zi, de dimineață, să înghită. Mai exact, Oana Lis a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu ”meniul” de dimineață al fostului edil, pastilele cu pricina fiind în număr uriaș. "Micul dejun al lui Vio", a scris Oana Lis pe Facebook, încercând, probabil, să îl încurajeze cu o glumă pe soțul ei.

viorel_lis_medicamente.jpg

viorel lis medicamente tratament oana lis
Viorel Lis trebuie sa inghita medicamente cu pumnul pentru a supravietui
foto: Facebook

Viorel Lis a ajuns la spital cu o durere de cap, la finalul lunii aprilie,  aflând apoi că suferise un accident vascular cerebral. Fostul primar a trecut prin momente grele și în luna noiembrie a anului 2017, atunci când a suferit o operație de colecist. „Putea să rămână paralizat. Au fost momente groaznice, unul chiar în spital, unde Viorel nu mai vorbea. (…) A fost la terapie intensivă. Acum, e slăbit. Cred că e și speriat”, spunea Oana Lis.

Loading...

Citește și

 • viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden

  Viorel Lis a trecut, în ultima perioadă, prin moment cât se poate de dificile, el suferind un accident vascular cerebral care aproape că ”i-a pus capac”. Cu toate acestea, din fericire, el și-a revenit, iar acum și-a reluat obiceiurile pe care le avea înainte de a ajunge, de urgență, la spital.

 • Viorel Lis, Oana Lis, epilepsie, diabet, spital, Viorel Lis a fost externat, probleme de sanatate

  Prin clipe grele au trecut, în urmă cu două săptămâni, Oana (40 de ani) și Viorel Lis (74 de ani), când fostul primar al Capitalei a ajuns din nou pe patul de spital din cauza unor dureri puternice în zona capului. Din fericire, bărbatul a trecut cu bine și peste acest necaz, iar marți, 8 mai, a fost externat.

 • oana lis

  Scandalul continuă în casa soţilor Lis. Oana îl acuză pe fostul primar că i-a rupt rochia de pe ea şi i-a produs răni pe mâini, de frică să nu dea buzna peste el în cameră. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele.

 • Viorel Lis, Oana Lis, prima noapte de dragoste, relatie, primaria capitalei, amor

  Au trecut 19 ani de atunci, însă Viorel Lis își amintește despre prima noapte de amor cu Oana de parcă s-ar fi întâmplat aseară. Ca orice bărbat romantic, care vrea să impresioneze o tânără virgină, fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină într-un orășel din Franța.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1