Cumpenele Monicăi Anghel: „Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar”

mmmm.jpg

Monica Anghel, Artist, Cântăreață
Monica Anghel a vorbit despre momentele în care nu avea nici măcar un leu în buzunar.
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Monica Anghel are una dintre cele mai bune voci ale momentului și este o inspirație pentru toți tinerii care au pornit pe același drum al muzicii. Dar nicio cale nu este ușoară iar uneori pasiunea nu-ți asigură venituri consistente pentru a duce o viață decentă.

Prin aceleași experiențe a trecut și Monica Anghe,l care și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care nu avea bani.

„Vorbesc cu mama atunci când, ca în orice familie sunt există momente grele de sănătate sau altele şi ne îndreptăm de spate şi spunem nu ne lasă Dumnezeu. Şi realmente aşa se întâmplă. Au fost momente când nu am avut un leu în buzunar! Un leu! Nu am avut! Şi a doua zi primeam un telefon să mă duc să cânt nu ştiu unde, sau mă sunau de pe la diverse emisiuni că am de ridicat nişte bani, sau că mi-au intrat nişte bani în cont…. Deci se poate! Trebuie doar să crezi”, a afirmat Monica Anghel pentru revista life.ro

În urmă cu puțin timp, artista a suferi o intervenție la coloană, iar după perioada de recuperare, Monica a declarat că se simte bine și că este în afara oricărui pericol.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • monica anghel operatie coloana hernie de disc

    Monica Anghel (46 de ani) a scăpat de durerile chinuitoare la coloană după ce s-a operat de urgenţă în urmă cu zece zile la o clinică privată din Capitală, dar va mai dura o perioadă destul de lungă până va fi din nou în formă maximă. Deşi a trecut un hop, artista este conştientă că o aşteaptă o recuperare prelungită, repaus la pat şi multă odihnă pentru a putea să revină la activităţile ei obişnuite.

  • monica anghel hernie de disc operatie

    Monica Anghel a strâns din dinţi cât a putut pentru a evita să ajungă pe masa de operaţie, dar într-un final durerile au fost atât de purenice încât artista a fost forţată să se supună intervenţiei chirurgicale. La două săptămâni după ce a scăpat de complicaţiile pe care le-a avut, cântăreaţa încearcă să-şi revină, dar este conştientă că recuperarea este lentă. Şi-a anulat toate concertele din perioada următoare, dar şi vacanţa, pe care şi-o programase de la începutul anului, şi în care trebuia să plece în mai puţin de o săptămână.