Cum arăta Brigitte Năstase la 19 ani, fără operații. Diferență ca de la cer la pământ

brigitte.jpg

brigitte nastase palatul parlamentului
Brigitte Năstase
foto: Facebook

Brigitte Năstase (40 de ani) este adepta operațiilor estetice, de-a lungul timpului demonstrând că bisturiul este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Bruneta nu a dat de înțeles că s-ar opri aici cu intervențiile, cu toate că din ce în ce mai mulți internauți sunt de părere că s-a afirmat destul prin prisma acestora. Brigitte a alăturat două fotografii din două perioade diferite, iar internauții au ales care din ele o avantajează cel mai mult.

La cei 40 de ani ai săi, Brigitte vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr și că nu spune mai nimic despre o persoană, iar pentru acest lucru apelează la tot felul de metode și trucuri. Cu toate că mulți sunt de părerea că a cam exagerat cu operațiile estetice, bruneta se simte extrem de bine în pielea ei și nu ține cont de părerile cârcotașe.

Brigitte Sfăt și-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie din tinerețea sa, atunci când bisturiul nu pusese stăpânire pe chipul ei. Bruneta a făcut un colaj din două poze unde, în partea stângă soția lui Ilie Năstase avea 19 ani, iar în partea dreaptă are vârsta din prezent, 40 de ani.

Zoom
În care fotografie arată mai bine Brigitte?
foto: Instagram

”19 vs 40! WHICH?”, a scris Brigitte la descrierea fotografiei, iar la secțiunea de comentarii internauții i-au răspuns cât de sincer au putut. Nu puțini au fost cei care sunt de părere că arăta mult mai bine atunci când era mai naturală, mai ales că buzele sale au avut mult de ”suferit”.

loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase dă din una în alta. O nouă problemă planează deasupra capului ei și, de data aceasta, bruneta o ia mai în serios decât de obicei. Nervoasă din cale afară că bagajul în care avea haine prețioase și pantofi, chiar și cei preferați, s-a pierdut la aeroport, soția lui Năstase a împărtășit cu prietenii de pe Facebook momentele prin care trece.

  • Bilanţul pe litoral la finalul acestui sezon: femei multe şi „tunate”, surprinse în toate poziţiile de fotoreporterii Click! Vedetele au preferat plaja din Mamaia, în detrimentul celor din Ibiza sau Grecia, aşa că şi-au etalat din plin fiţele, dar şi dotările fizice. Brigitte Năstase şi Laurette au fost campioane şi din faţă, şi din spate!

  • brigitte nastase sfat

    Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.

  • Ilie Năstase și Brigitte Sfăt formează unul dintre cele mai atipice cupluri de la noi din țară. Căsnicia lor a întâmpinat multe probleme, cei doi fiind implicați în adevărate scandaluri, dar, cu toate acestea, dragostea lor a învins mereu. Tenismenul i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, cu care a emoționat-o.