Cumătrul Andei Adam, duet de excepţie cu Pepe la nuntă! | VIDEO

anda_adam_si_sorin.jpg

anda adam nunta sorin marcel pavel
Amda Adam s-a căsătorit duminică cu Sorin după opt luni de relaţie
foto: Alex Muscaliu

Invitaţi aleşi pe sprânceană a avut Anda Adam (35 de ani) la nunta de duminică (7 iunie) cu Sorin Andrei (29 de ani). Aşa cum era şi firesc, cântăreaţa s-a bucurat de prezenţa mai multor colegi de breaslă în cea mai importantă zi din viaţa ei, iar artiştii care s-au numărat printre cei care i-au fost alături nu au ezitat să urce pe scenă. Marcel Pavel, care a devenit cumătrul artistei, i-a emoţionat pe miri cu un duet de excepţie cu Pepe.

Demonstraţie ale celor mai puternice voci la nunta Andei Adam! Marcel Pavel a interpretat piesa "Te voglio bebe assai" a celebrului Andrea Bocelli, moment în care miri au intrat emoţionaţi pe ringul de dans. Anda Adam şi Sorin Andrei au renunţat poate la unul dintre cele mai aşteptate momente de la nuntă şi au sărit peste dansul mirilor. În schimb, cei doi au făcut rispisă de gesturi tandre pe toată durata evenimentului şi au dansat toată seara. Una dintre piesele la care nu au putut să rămână pe scaune a fost cea interpretată de Marcel Pavel. Artistul nu a cântat singur, ci i-a invitat alături de el pe Pepe, Jorge şi pe Ştefan Stan. Cei patru au făcut un spectacol de zile mari, în apalzeue celor aproape 400 de invitaţi.

O data cu ziua nunţii, Anda Adam şi Sorin Andrei au intrat într-o familie mare de vedete. "Vinovaţi" sunt naşii celor doi Nicu Gheara şi Mihaela care au cununat şi botezat o mulţime de artişti şi sportivi până acum. Anda Adam este acum cumătră cu Adrian Mutu, Romică Ţociu, Marcel Pavel, Raluca Sandu, Elena Gheorghe, dar şi cu alte zeci de vedete autohtone. Anda şi Andrei s-au căsătorit duminică, 7 iunie, la Snagov. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1