Cum a zăpăcit Anna Lesko trecătorii! Ce a purtat pe stradă

12-13-vedete-2-col-anna-lesko.jpg

Anna Lesko (39 de ani) are un bust de infarct

Ne-am obişnuit cu ţinutele de scenă sexy ale Annei Lesko (39 de ani), dar se pare că artista este la fel de îndrăzneaţă şi pe stradă. Cântăreaţa, originară de peste Prut, a întors multe priviri când zilele trecute a ieşit la plimbare într-o rochiţă din dantelă prin care trecătorii au văzut nu doar piesa vestimetară, ci şi lejeria intimă. Solista este mămica unui băieţel în vârstă de patru ani, dar are o siluetă de vis.

Anna Lesko este sexy şi nu doar pe scenă, ci şi în afara ei. Artista a demonstrat încă o dată (38 de ani) că are o siluetă de invidiat. Ea a ieşit pe stradă într-o rochie din dantelă, extrem de transparentă prin care toată lumea a văzut şi ce avea pe dedesubt. Imaginea cu ea în această ipostază i-a incitat pe fani, care i-au lăsat comentarii ce i-au mers la inimă. 

anna_lesko.jpg

anna lesko sexy
Anna Lesko a purtat extrem de relaxată această ţinută sexy pe stradă
Foto: arhivă personală

Cântăreaţa se iubeşte DJ Vinnie, relaţie pe care a ţinut-o secretă timp de trei ani şi pe care a făcut-o publică înainte de a anunța că este însărcinată. Artista a recunoscut că este o femeie geloasă, dar că reuşeşte să-şi ţină în frâu posesivitatea.

”Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el”, declara Anna Lesko. 

Loading...
 
 

Citește și