Cum vrea să scape definitiv Valentina Pelinel de urmele Alinei Vidican

pelinel-1-324151541.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Valentina Pelinel e pusă pe cumpărături: Click! a surprins-o ieșind dintr-un magazin de mobilă, semn că are planuri mari pentru redecorarea vilei din Pipera

Schimbă aşternuturile după rivală! Valentina Pelinel se instalează în casa în care până în urmă cu două săptămâni a locuit Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Pentru a decora vila din Pipera, manechinul a comandat produse de mobilier după placul ei şi vrea să-şi facă ziua de naştere în noua locuinţă care valorează 500.000 de euro.

Mătură, spală, schimbă cearşafurile şi patul în care fosta rivală, Alina Vidican, a dormit mai bine de zece ani cu Borcea! Valentina Pelinel (35 de ani) a ştiut ce a vrut de la viaţă şi uşor, uşor a bifat cam tot ce şi-a propus în ultimii trei ani! 

sambata-8652332232.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Sâmbătă, a mutat o parte din lucruri

După ce i-a ”cotropit” inima lui Cristi Borcea şi i-a dăruit un copil, iată că acum ea a devenit stăpână peste casa acestuia. În aprilie, când Alina Vidican se afla în America, Pelinel a mers să verifice vila din Pipera, iar acum, la opt luni de la acea vizită, şi două săptămâni de la divorţul lui Borcea,  blondina a făcut pasul decisiv şi s-a instalat în ea. 

vila-89611.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Aceasta este vila din Pipera unde se va muta iubita lui Borcea

Sâmbătă, fotoreporterii Click! i-au surprins pe angajaţii milionarului, în frunte cu valetul asiatic, în timp ce încărcau în maşină geamantane cu lucrurile Valentinei şi ale micuţului Milan Cristian.

pelinel-2-9856162.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Pelinel are șofer la scară, care o așteaptă cuminte la mașină și îi deschide portiera

Luni, blondina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-un magazin din nordul Capitalei care se ocupă cu vânzarea de mobilă şi de produse decorative. După ce a petrecut aproape o oră privind, conspectând şi verificând calitatea materialelor, diva a ieşit zâmbitoare, cu o chitanţă şi câteva hârtii de o sută de lei în mână. 

borcea-89566262326.jpg

pelinel, borcea, vila, mobila, fosta sotie, alina, pipera
Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina 5 ani
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1